JOŠ NAM SAMO TREBAJU OVAKVE BUDALE: Oglasila se ZORANNAH, tvrdi da je sve ZAVERA i da postoji VAKCINA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

JOŠ JEDNA TEORIJA NAŠIH "POZNATIH"

JOŠ NAM SAMO TREBAJU OVAKVE BUDALE: Oglasila se ZORANNAH, tvrdi da je sve ZAVERA i da postoji VAKCINA! (VIDEO)

Koliko je internet dobra stvar za brzo plasiranje informacija, tako ga treba i ugasiti kada su u pitanju neki ljudi

Objavljeno: 11:08h

Poznata vlogerka i spisateljica Zorana Jovanović Zorannah u svom poslednjem obraćanju javnosti u svom vlogu ispričala je o njenoj teoriji nastanka koronavirusa.

- Ja mislim da je taj virus veštačkim putem nastao, to je moje mišljenje, možda sam u pravu, možda nisam. Smatram da oni sigurno imaju vakcinu za to već napravljenu unapred pre izvesnog vremena. Strateški je bilo plasirano tamo gde jeste, otišlo je predaleko, to je moje mišljenje, ne mora da znači da sam u pravu, možda sam potpuno pogrešno skapirala i mislim da će za par nedelja magično da se pojavi ta vakcina i da će se sve vratiti u normalu do nekog maja - izjavila je Zorannah.

U vremenu kada se strogo kažnjava svako širenje panike, a da ne pričamo o milijardu raznih teorija zavere, jedina pametna stvar koji "uticajni" vlogeri ili bilo kakve medijske ličnosti treba da govore jeste da se čuvamo, da čuvamo svoje bližnje postojala vakcina ili ne.

Teorije zavere i ko je plasirao virus i da li je uopšte trenutno nije naša briga i ne treba da bude jer nam to neće pomoći da se zaštitimo. Jedini način da se borimo protiv korone jeste da slušamo instrukcije, ne krećemo se previše, a ne da čekamo magičnu vakcinu u obližnjem kafiću misleći da če sve biti ok do kako kaže Zorannah maja meseca...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.