DI-DŽEJ JE STAVIO NEŠTO U MIKSETU I KLUB JE TO TAKO PUSTIO! Luna o snimku PEVANJA koji kruži internetom - SABOTAŽA?
Foto: Printscreen

O ČEMU SE RADI?

DI-DŽEJ JE STAVIO NEŠTO U MIKSETU I KLUB JE TO TAKO PUSTIO! Luna o snimku PEVANJA koji kruži internetom - SABOTAŽA?

Iskrena je Đoganijeva?

Objavljeno:

Luna Đogani je nakon pobede u "Zadruzi 2", odlučila da se okrene pevačkim vodama, pa je do ulaska u treću sezonu rijalitija, gde je ušla kao gost, već snimila nekoliko pesama, dueta, te je i krenula na nastupe.

Međutim, na internetu se pojavio klip sa jednog od nastupa, gde Luna nikako ne zvuči kao pevačica. Ona je imala objašnjenje za to, pa je za medije dala obrazloženje:

- Znate šta, 60 odsto estrade ne zna da peva, ali njih niko ne dira. Samo mene. Snimak na osnovu kog tvrde da neznam da pevam, napravljen je u jednom klubu, gde se čuje samo moj glas, preko matrice, koja je smanjena, a mikrofon pojačan. Di-džej je ubacio nešto u miksetu, gde se samo moj glas čuje, a dok pevam, zadišem se, jer non-stop igram. Imam ozbiljnu koreografiju. Ako uđete na profil tog kluba, videćete da tako zvuče sve javne ličnosti, koje tamo nastupaju. Ima i onih, koji zvuče gore od mene. Mogla sam da im napravim haos zbog tog snimka, koji su pustili, ali neću da prljam ruke. Ne kažem da sam sjajan vokal, ali nisam toliko loša, koliko je ispalo na snimku - rekla je Luna za medije pred ulazak u rijaliti.

Bonus video:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Hit)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.