GORAN VESIĆ SLUŽIO ĐOGANIJEVU PALAČINKAMA IZ SKUPŠTINE: Da sam znao da je Luni bio rođendan, doneo bih joj KNJIGU
Foto: Printscreen

AMIDŽI ŠOU

GORAN VESIĆ SLUŽIO ĐOGANIJEVU PALAČINKAMA IZ SKUPŠTINE: Da sam znao da je Luni bio rođendan, doneo bih joj KNJIGU

Pobednica rijalitija nije skidala osmeh sa lica

Objavljeno:

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, pevačica Vesna Zmijanac i učesnici "Zadruge" Luna Đogani i Marko Miljković gostovali su u emisiji "Amidži šou".

Amidžić je u emisiji najavio da će se gosti počastiti posebnim, "skupštinskim" palačinkama, oko kojih se pobrinuo Goran Vesić, a ovaj desert su imali prilike da probaju nakon emitovanog priloga iz njegovog kabineta.

foto: Printscreen

- Ovo su te naše palačinke, pa da svi probaju. Kažu da su odlične. Inače ne jedem slatko, da napomenem. Ovakve služe svima nama, legendarni je recept. Recept je iz Francuske, u skupštini se prenosi sa kuvara na kuvara - istakao je, dok je služio palačinke na tanjirima za koje je prethodno kuvar skupštine dao recept.

Takođe, u prvoj igrici Vesić je dobio pitanje koja su tri najveća problema Beograda, a dao je odgovor u sekundi.

- Kanalizacija, javni prevoz i zagađenje! - kazao je on a nakon toga se na pitanje Ognjena Amidžica nadovezao na to kakvo je iznenađenje pripremio ženama za Osmi mart.

foto: Printscreen

- 1876 žena sam obradovao. Kod mene u upravi radi toliko žena. Sve žene su dobile knjigu kao poklon - istakao je Vesić, a na iznenađenje mnogih odreagovao kad je saznao da je Đoganijevoj bio rođendan istog dana.

- Da sam znao da je Luni bio rođendan, doneo bih i njoj knjigu - kazao je Vesić, što je nju iznenadilo, pa nije skidala osmeh sa lica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.