NJOJ JE TAJ PAPIR ZNAČIO PA SAM JE POČASTIO ZA ROĐENDAN! Maca OTKRIO kako se OŽENIO posle samo 4 meseca VEZE
Foto: Printscreen Instagram

NA BRZINU!

NJOJ JE TAJ PAPIR ZNAČIO PA SAM JE POČASTIO ZA ROĐENDAN! Maca OTKRIO kako se OŽENIO posle samo 4 meseca VEZE

Voditelj Dragan Marinković Maca u braku je sa Jovanom Milić tri godine.

Objavljeno:

Njegova dve decenije mlađa izabranica Jovana, po zanimanju frizerka, uspela je da za samo nakon nekoliko meseci navede glumca i komičara da opet stane pred matičara, iako se nakon razvoda od poslednje žene zarekao da to više nikada neće učiniti.

Maca je pre braka sa Jovanom rekao da se više nikada neće ženiti, ali jasno je zašto je promenio mišljenje. Jovana se ne libi da pokaže čime raspolaže, a njen suprug nije ljubomoran.

U emisiji "Magazin In", Maca je otkrio kakva je njegova supruga, ali i kako ju je na rođendan iznenadio i doveo matičara na splav gde su slavili.

- Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir - rekao je Maca.

- Na njen rođendan sam je počastio, pa sam je oženio - nasmejala se Sanja i ponovila Macine reči.

- Pa jeste, ona to nije znala. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže "Dobar dan", ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma. Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - otkrio je Marinković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.