ZBOG ISTEKA POPUSTA TRAVELLAND JE ZA VAS OTVOREN I U SUBOTU DO 20 ČASOVA
Foto: Promo

PROMO

ZBOG ISTEKA POPUSTA TRAVELLAND JE ZA VAS OTVOREN I U SUBOTU DO 20 ČASOVA

Zbog velikog interesovanja i isteka popusta, agencija će u subotu za Vas biti otvorena od 9 do 20h

Objavljeno: 09:05h

Bilo da letovanje zamišljate kao odmaranje i sunčanje na plaži dok slušate talase koji se lome o stene, ili kao istraživanje, obilaske znamenitosti i nezaboravan noćni provod, Grčka je idealna destinacija za Vas. Uverite se i sami zašto je svake godine poseti preko 30 miliona turista, a da i Vaš smeštaj zadovoljava sve Vaše kriterijume pobrinuće se „Travelland“. Trenutno su aktuelni odlični popusti koji su pred istekom, zato ne propustite priliku da rezervišete svoje letovanje po povoljnoj ceni!

U podnožju Olimpa sagrađen je luksuzni kompleks Dion Palace Beauty & Spa Hotel 5*. Smešten u prelepim vrtovima, pogodan je za miran i opuštajući odmor tokom cele godine. Nadaleko je poznat po vrhunskom spa centru, koji nudi brojne mogućnosti za opuštanje, poput masaže, terapije za lice i telo i hidroterapije. Tu su i potpuno opremljeni fitnes centar, bilijar, igralište za decu, TV sala, sale za konferencije, otvoreni bazeni, restorani i barovi. Iskoristite popust do 40% i obezbedite sebi idealan odmor!

foto: Promo

Mitsis Gallini Wellness Spa & Resort 5* je luksuzno velnes odmaralište, koje se nalazi na plaži u mestu Kamena Vourla. Svojim gostima nudi raznovrsne sadržaje, poput teretane, TV sale, više bazena, barova i restorana, igrališta za decu, teniskog terena i odbojke na plaži. Spa centar Galini, koji se prostire na više od 3.000 m², nudi brojne zdravstvene i kozmetičke tretmane, uključujući hamam i usluge masaže. Pored toga sadrži zatvoreni hidroterapijski bazen, bazen sa termalnom vodom i hidromasažnu kadu. Obezbedite sebi odmor u ovom divnom hotelu uz čak 49% popusta!

Smešten u Maroniji kod grada Komotini, hotel FilosXenia Ismaros 4* gleda na padine planine Ismaros i na Trakijsko more. Svojim gostima nudi razne pogodnosti, kao što su: bazen i bar kraj bazena, teretana, sauna, restoran, bazen i parking. Sobe su opremljene klima-uređajem, mini-barom, TV-om sa satelitskim kanalima, fenom za kosu, priborom za peglanje (na zahtev) i toaletnim priborom. Sedam noći za dvoje odraslih i dete možete platiti po ceni već od 368 €!

foto: Promo

U prelepom ambijentu i zelenilu Tripitija nalazi se Alexandros Palace Hotel 5*. Kompletno opuštanje omogućuju masaže i kozmetički tretmani u hotelskom spa centru, koji obuhvata hidromasažnu kadu, zatvoreni bazen i parno kupatilo. Obezbeđene su brojne mogućnosti za bavljenje sportom, a tu spadaju: teretana, teniski tereni, odbojka na plaži, bilijar, basket, stoni tenis, sportovi na vodi i aerobik i joga. Klimatizovane i udobne sobe poseduju balkon sa pogledom na more, vrt ili Atos. Popusti za ovaj hotel su do 47%!

foto: Promo

Na krajnjem jugu Kasandre, pored veličanstvene plaže u Paliurionu, smešteno je termalno spa odmaralište Miraggio Thermal Spa & Resort 5*. Hotel raspolaže otvorenim bazenima, teretanom, terenima za sportove, dečjim igralištem, restoranima i barovima. Ponuda vrhunskog spa centra obuhvata veliki izbor usluga i sadržaja, kao što su termalni bazeni, specijalni tuševi i hidromasaža. Dobro opremljene sobe nude moderne pogodnosti i elegantan nameštaj. U ovom hotelu možete uživati uz popust do 38%!

foto: Promo

Jedno od najvećih, najpopularnijih i najluksuznijih letovališta Grčke je Porto Carras, smešten nedaleko od Neos Marmarasa. Kompleks poseduje sopstvenu marinu, veliku privatnu plažu, heliodrom, pozorište, bioskop, podrum najboljih vina sa vinotekom, kongresni centar sa 4 sale, uslove za bavljenje svim klasičnim i vodenim sportovima. Porto Carras Meliton Hotel & Spa 5* raspolaže spa i talasoterapijskim centrom, koji je 9 puta nagrađivan zahvaljujući izuzetnom kvalitetu. Takođe, u okviru objekta je i 15 barova i restorana, butici, prodavnice, mini market, otvoreni i zatvoreni bazeni. Sve sobe su luksuzno uređene i dizajnirane tako da gosti mogu da uživaju u okruženju: svaka soba obuhvata sopstveni balkon sa zadivljujućim pogledom na more, marinu ili teren za golf. Porto Carras Sithonia Hotel & Spa 5* takođe poseduje vrhunski spa centar, koji obuhvata saunu, hamam, zatvoreni bazen, fruzerski salon i salu za fitness. Tu su i: 4 restorana i 5 barova, kuglana, prodavnice, bazeni, TV soba, diskoteka i još mnogo toga. Luksuzno uređene sobe hotela sadrže elegantan nameštaj i mermerna kupatila. Balkoni gledaju na zaliv Toroneos ili na golf teren u okviru kompleksa. Za oba hotela aktuelan je popust do 55%!

foto: Promo

Zbog velikog interesovanja i isteka popusta, agencija će u subotu za Vas biti otvorena od 9 do 20h.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

foto: Promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.