IMALA JE TEŽAK ŽIVOT, ZAVRŠILA OZBILJNU ŠKOLU, A ONDA POSTALA PEVAČICA Astrolog joj je predvideo USPEH - OVO JE ONA
Foto: Printscreen

EVO O KOME SE RADI

IMALA JE TEŽAK ŽIVOT, ZAVRŠILA OZBILJNU ŠKOLU, A ONDA POSTALA PEVAČICA Astrolog joj je predvideo USPEH - OVO JE ONA

Ljubica se i pored čestih nastupa i pevanja ostvarila u ulozi majke

Objavljeno:

Ljubica Vasić (39) je Novosadska klupska pevačica, te jedna od trenutno najtraženijih za svadbe i druge proslave.

Počela je da peva kao devojčica početkom devedesetih u različitim kulturno-umetničkim društvima, a zbog privatnih problema morala je da pauzira muzičku karijeru.

foto: Espreso.co.rs

Posle završene gimnazije u Odžacima, Ljubica je završila osnovne studije pedagogije na Filozofskom Fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, a potom i magistrirala u ovoj akademskoj ustanovi, te trenutno završava doktorske studije.

Ljubica se i pored čestih nastupa i pevanja ostvarila u ulozi majke.

- Kod mene je to sve nekako išlo ne onda kada sam ja to htela, nego onda kad univerzum to namesti. Baš zato sam tek sad snimila pesmu i namerno je objavila za svoj rođendan koji je bio devetnestog februara bez ikakvih specijalnih očekivanja. Svakako da je splet životnih okolnosti namestio tako, da malo kasnije živim od mikrofona ali ne žalim se tako je trebalo - objašnjava ova atraktivna crnka.

foto: Espreso.co.rs

Čak ni to što je Srbija prilično nestabilno tlo za život i rad, ni činjenica da ima dvanestogodišnju ćerku nije je uplašila da pored, svih uspona i padova te ozbiljnog akdemskog obrazovanja napusti katedru pedagogije, ostavi svoje naučne radove da ih čitaju neke nove generacije i počne pevati po klubovima.

- Znam da će zvučati ludo jer živimo u zemljii gde svako teži da obezbedi budućnost za sebe i svoju porodicu, kad neko pročita da ja kao magistar pedagogije koji je trenutno na doktorskim studijama pevam po klubovima, ali ja sam tako želela. Imam nastupe nekoliko puta nedeljno što u klubovima, što privatne proslave tako da živ sam primer kako svako treba da sluša svoj unutrašnji glas, Meni je recimo moj unutrašnji glas nedavno kad sam objavila svoju novu pesmu “Laku Noć” rekao da ne trebam ići putem današnjeg popularnog zvuka, pa sam umesto nečega što bi recimo pevala Milica Pavlović, odlučila ipak da to bude malo više pop-rok tvrđi zvuk. Valjda je to neka suma mog karaktera, stečenih znanja i preživljenog iskustva. Sve sam nekako uradila na vreme, škola, fakultet, udaja, dete i razvod. Sad sam slobodna i mogu da pevam kao ptica nag rani za sve one koji to žele da slušaju. Možda je moglo malo ranije to sve da se desi i da se zatvori krug ali vesele devedesete i splet okolnosti su učinile svoje. Nemam u planu da pokoravam estradu niti da izvodim ne znam ni ja šta, samo da pevam za one koji to žele da čuju i ponekad obradujem te iste ljude nekom svojom autorskom pesmom- zakljućuje Ljubica koja nam je otrkila i to da se mikrofonu kao najvećoj ljubavi vratila tek po okončanju braka sa ocem svoje ćerke.

- Poečla sam da pevam po klubovima nekoliko godina posle razvoda. U fenomenalnim sam odnosima sa bivšim mužem, odličan je otac i sve me to čini mirnijom u stresnim situacijama kada treba biti mama i istovremeno pevati na raznim događajima. Meni je astrološkinja pre par godina prorekla da me čeka muzika, u tom trenutku nisam verovala u to kao ni mnogi kojima astrolozi svašta kažu. Isto tako mi je rekla da ću se razvesti ni to nisam uzimala za ozbiljno. Sad verujem ne u astrologiju nego u to da koliko god situacije u određenim trenucima bile preteške i koliko god se pitali zašto se nešto dešava, onoga trenutka kad se završe, dolaze samo najbolje moguće stvari ko bude znao da sačuva ono što voli dok ne prođe oluja. Ja sam presrećna što pevam svaki dan, što sam mama i Bože zdravlja budući doktor pedagogije okružena ljudima koji me razumeju i podržavaju- završava Ljubica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.