PRAVILNA HIGIJENA JE KLJUČ ZDRAVLJA: Zaštitite se od raznih vrsta virusa na ovaj efikasan način!
Važno je uvek prati ruke, Foto: Promo

dezinfekcija ruku

PRAVILNA HIGIJENA JE KLJUČ ZDRAVLJA: Zaštitite se od raznih vrsta virusa na ovaj efikasan način!

Nakon pranja ruku, poželjno je, a u nekim situacijama i neophodno, da se obavi dezinfekcija ruku.

Objavljeno:

Higijena ruku jedna je od najvažnijih i najuspešnijih mera prevencije u prenošenju brojnih infekcija poput meningitisa, žutice, crevnih bolesti, respiratornih infekcija, gripa, šarlaha, gnojne angine, infekcije uha, oka, usta, kože… Od posebnog je značaja u kontroli bolničkih infekcija jer korektna procedura pranja ruku sprečava širenje jatrogneih bolesti.

Najnovije istraživanje u SAD pokazalo je da 97 odsto ljudi ruke pere neispravno. Studija koja je sprovedena sa 363 osobe u šest odvojenih prostorija otkrila je da oko 50% ispitanika ruke nije pralo minimum 20 sekundi (koliko se preporučuje), veliki broj učesnika nije ni obrisao ruke niti dovoljno isušio i na broj bakterija nakon pranja ruku uticao je i način sušenja ruku – povećanje od 12% se javilo prilikom sušenja toplim vazduhom.

Nakon pranja ruku, poželjno je, a u nekim situacijama i neophodno, da se obavi dezinfekcija ruku. Sredstva za dezinfekciju ruku koriste se da dodatno smanje broj prolazne patogene mikroflore koja ostaje prisutna i nakon pranja ruku. Dezinfekciona sredstva treba birati poažljivo, vodeći računa o tome da budu zasnovana na potpuno prirodnim sastojcima i bezbedni po ljudsko zdravlje, kao što je Nano dezinfektant za ruke i telo.

foto: Promo

Nano Dezinfektant je proizvod nano tehnologije namenjen za spoljašlju dezinfekciju ruku i tela. Deluje trenutno i efikasno uništava širok spektar patogenih bakterija i gljivica u roku od 30 sekundi. Efikasan je i za smirivanje različitih vrsta iritacija kože nastalih od ujeda komaraca i raznih drugih insekata, prilikom brijanja, depilacije, gljivičnih problema na noktima… Svojim produženim efektom („long lasting effect“) Nano dezinfektant omogućava dugotrajnu antimikrobnu i antigljivičnu zaštitu ne samo od postojećih već i od novonastalih mikroba. Proizvod je zasnovan na potpuno prirodnim sastojcima i njihovim koncentracijama bezbednim po ljudsko zdravlje.

Nano dezinfektant se u spreju nanosi na ruke ili drugi deo tela i ostavi da deluje 1 – 2 minuta. U roku od samo 30 sekundi potpuno uništava svih osam referentnih bakterijskih sojeva i gljivica: Escherishia coli, Ps. Aeruginosa, Staphylococcus aureus, Enterococ. hirae in house, Candida albicans, Salmonela enteritidis, Proteus mirabilis, B. Cereus.

Nano dezinfektant možete poručiti OVDE po akcijskoj ceni od 1.600 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

*Ispitivanje izvršio Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“, Beograd.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.