BILE SU GLAVNI FAVORITI, A POPOVIĆ JE DŽABE ULOŽIO NOVAC U NJIH: One su najveći PROMAŠAJI GRANDA! (FOTO)
Foto: printscreen

predviđali smo im uspeh

BILE SU GLAVNI FAVORITI, A POPOVIĆ JE DŽABE ULOŽIO NOVAC U NJIH: One su najveći PROMAŠAJI GRANDA! (FOTO)

Na domaćoj estradi ranijih godina pojavile su se mnoge pevačice koje nisu imale sreće da opstanu i ostanu deo zvezdanog neba. Iako su ulagale ozbiljen pare u svoje albume, fotke i spotove, nestale su kroz neko vreme kao da nikada nisu ni bile deo estrade.

Objavljeno:

Lepa Đorđević se na muzičkoj sceni pojavila 2005. godine i u moru obrada i kič pesama, razgalila je publiku pravim dvojkama. Vrtela se na "Grandu", a onda je izdala još nekoliko pesama za "Gold" produkciju odakle joj se gubi svaki trag.

foto: printscreen

Samira Grbović poznatija kao Sani je rasna crnka koja se na estradi pojavila devedesetih. Vrhunac slave doživela je u "Grand" produkciji za koju je izdala nekoliko albuma. Upala je u finansijske dugove i povukla se sa scene.

foto: printscreen

Danijela Nela Bijanić prsima je prokrčila svoje mesto na estradi devedesetih godina. Harala je po prestoničkim kafanama. Pesme ''Žena lavica'' bila veliki hit dvehiljaditih, a onda je Nela počela da izdaje albume za manje izdavače što je uzrokovalo krah njene muzičke karijere.

foto: printscreen

Biljana Mecinger Bina poznata po pesmi ''Volim srebro volim zlato'' zasijala je na sceni "Granda" dvehiljaditih. Saša Popović je u njoj video veliki potencijal, ali ona se nakon dva albuma udala i pobegla za Australiju.

foto: printscreen

Marija Mara Stojadinović prvo je bila pevačica folk benda ''Nemoguće vruće'' a onda je za "Grand" izdala odličan album. Nju je do kraha karijere dovelo to što se slikala gola za ratne tabloide. Saša Popović ju je zabranio na "Grandu" i od tada joj se gubi svaki trag. Živi u Čikagu gde je udata za Afroamerikanca.

foto: printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.