RADA MANOJLOVIĆ DOŽIVELA NERVNI SLOM NA AERODROMU! Nestao joj PRTLJAG, a unutra je imala NAJVREDNIJU STVAR!
Foto: Printscreen

KAD TE HOĆE, HOĆE TE

RADA MANOJLOVIĆ DOŽIVELA NERVNI SLOM NA AERODROMU! Nestao joj PRTLJAG, a unutra je imala NAJVREDNIJU STVAR!

Pevačica Rada Manojlović nakon nastupa u Švajcarskoj, na Beogradskom aerodromu shvatila je da je ostala bez svog prtljaga i skupocenog i mikrofona koji je bio u nemu

Objavljeno:

Pevačica Rada Manojlović nakon doživela je ozbiljnu neprijatnost dok se vraćala s nastupa u Švajcarskoj, kada je shvatila da je ostala bez mikrofona vrednog 5.000 evra! Naime, kako saznajemo, pevačica je iz Švajcarske sletela na Aerodrom „Nikola Tesla“, gde je shvatila da je izgubila kofer u kojem je bio njen skupoceni mikrofon.

foto: Printscreen

- Kada god ide na nastupe, Rada ne nosi mnogo stvari. Uglavnom spakuje jednu ili dve haljine, dva para cipela, neseser s šminkom, odeću i obuću za put, odnosno sve ono što može da stane u kofer standardne veličine. Ali gde god da ode, Rada mora da ponese i mikrofon koji je kupila pre godinu dana i za koji je izdvojila veliku sumu - kaže naš izvor blizak pevačici i dodaje da je Rada oduvek nosila mikrofon u koferu. - Budući da svakog vikenda nastupa u inostranstvu, Rada je mikrofon uvek nosila u posebnoj kutiji, koju je pakovala u kofer. Tako je bilo i ovog puta, ali sada nije mogla ni da nasluti da će biti takav baksuz i da će izgubiti svoje stvari na aerodromu - kaže naš izvor i objašnjava da je pevačica odmah napisala prijavu za izgubljene stvari.

??‍♀️

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

- Kada je sletela u Beograd, trebalo je samo da pokupi svoje stvari i izađe iz aerodromske zgrade, ali stvari nisu išle onako kako je planirala.

Duže od pola sata je čekala da na traci prođe sav prtljag, ali svoj nije dočekala. Pokušala je da ostane pribrana i da ne paniči, pa je odmah napisala prijavu za izgubljen prtljag, a sada joj ostaje samo da čeka. Nekoliko puta je naglasila da ima veoma skup mikrofon u prtljagu i da će napraviti haos ako ga ne bude bilo. Službenici su joj odmah objasnili da će sve stvari koje je imala koferu biti vraćene, ali da će morati da sačeka nekoliko dana - rekao je izvor „Alo!“ i dodao da je pevačica za mikrofon iskeširala mnogo novca.

- Za svakog pevača je veoma važno koji mikrofon ima, a Rada je dugo birala svoj. Savetovala se s koleginicama i nije želela da štedi, pa je spremno iskeširala 5.000 evra kada je našla ono što je tražila. Potpuno se navikla na taj mikrofon i ne želi da kupuje novi - kaže naš izvor na kraju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.