NEKAD JE BIO OMILJENI DEČJI GLUMAC: A pogledajte NA ŠTA SADA LIČI OVAJ ČOVEK! (FOTO)
Foto: Printscreen/jutjub

jel moguće?

NEKAD JE BIO OMILJENI DEČJI GLUMAC: A pogledajte NA ŠTA SADA LIČI OVAJ ČOVEK! (FOTO)

Priznao je da ne živi u toj kući i da automobil u kojem sedi nije njegov, nakon toga su ga priveli

Objavljeno:

Glumac Shaun Weiss (41), koji je bio zvezda mnogih dečjih filmova poput 'Moćne patke', u utorak završio je iza rešetaka, piše Daily Mail. Navodno je provalio u nečiju garažu u Kaliforniji dok je bio pod uticajem metamfetamina. Policajci su primili poziv da je provala u toku.

foto: Printscreen/jutjub

- Weiss je prisilno razbio prozor na automobilu, koji je bio u garaži, kako bi ušao u njega. Policijski službenici su primetili razbijeno staklo na podu - piše u saopštenju policije u Marysvilleu.

Policajci su brzo stigli do garaže i naredili Weissu, koji je pokazivao znakove da je pod uticajem metamfetamina, da izađe iz vozila. Priznao je da ne živi u toj kući i da automobil u kojem sedi nije njegov. Policajci su ga priveli i trenutno je u pritvoru. Jamčevina mu iznosi 52.500 dolara.

foto: Printscreen/jutjub

Njegova fotografija iz policije brzo se proširila internetom, a gledaoci filmova u kojima je glumio nisu mogli verovati koliko se Shaun izmenio.

- Uhapšen je. Ponovno - samo je jedan od komentara na ovu situaciju. Bio je uhapšen i krajem 2018. zbog krađe i tad se prijavio na odvikavanje od droge, koje mu, čini se, nije pomoglo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.