BIO SAM POTPUNO GO, A ONA NIJE NOSILA GRUDNJAK! Poznati pevač došao u Beograd posle DVE DECENIJE i zaljubio se!
Neša je stigao da "otkine" na jednu devojku, i to u solarijumu, Foto: Printscreen

neverovatno

BIO SAM POTPUNO GO, A ONA NIJE NOSILA GRUDNJAK! Poznati pevač došao u Beograd posle DVE DECENIJE i zaljubio se!

Otvorio dušu

Objavljeno:

Grupa "Twins", Neša i Manuela, posle dvadesetak godina pojavili su se ponovo na sceni, u vili "Parova", a za kratko vreme njihovog boravka u Beogradu, Neša je stigao da "otkine" na jednu devojku, i to u solarijumu.

- Otišao sam u solarijum malo da se opustim i, taman sam legao i opustio se kad, u jednom momentu, čujem neko udari u vrata. Pošto držim uvek malo otvoren solarijum, izvirim lagano i vidim: ženske noge. I to baš dobre noge. Pomislio sam da je ušla devojka da uzme peškir i izašla i zalupila vrata ali nisam mogao da se smirim, pogledam još jednom, i dalje je tu... rekoh, garant nisu zatvorena vrata pa je neka od devojaka koja je bila na tretmanu - rekao je pevač.

- Kad ja podignem pogled, stomak go, nema nista, nema grudnjak, pogledam malo bolje a ona leži i smeška se, i gleda u mom pravcu.

- Ja pomislim, nije moguće da nisu zatvorili vrata i da devojka leži ispred vrata , gleda me i osmehuje mi se a ja ko od majke rođen. Ja se brzo sakrijem i ne verujem, rekoh sam sebi, daj čoveče ovo je prejako. Ali gledam, lepa, neka manekenka, zgodna, predivan osmeh, mene počele da rade emocije. U stomaku leptirići počeli da rade i počeo sam bukvalno da se zaljubljujem - kaže Neša "Twins".

- Ja se smeškam, pričam sam sa sobom, zagledam se ja, malo mi čudno... njen osmeh je uvek isti...ja malo otvorim solarijum i imam šta da vidim - na vratima dva velika ogledala a suprotno od njih plakat - ista ta devojka, na plakatu, leži gola i reklamira solarijum...tako da sam ja, ustvari, muvao dvadesetek minuta devojku sa plakata a pamtiću događaj i po tome što su mi oči bile skroz iziritirane jer sam sve vreme držao otvorene oči ne bih li što bolje video devojku i upoznao se sa njom....- ispričao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.