NISU SAMO DARKO I COBI: I ove SRPSKE "ZVEZDE" su urinirale na ULICI bez blama! BAHATO i PROSTAČKO ponašanje ESTRADE
Foto: Printscreen

fuj

NISU SAMO DARKO I COBI: I ove SRPSKE "ZVEZDE" su urinirale na ULICI bez blama! BAHATO i PROSTAČKO ponašanje ESTRADE

Kakvo nevaspitanje

Objavljeno:

Celi svet bruji o sramnom uriniranju repera Cobija na aerodromu u Cirihu, a društvo mu je pravio i folker Darko Lazić. Švajcarski mediji su skandalozno ponašanje srpskih pevača okarakterisali kako nedostatak kućnog vaspitanja i nekultire. Takvim svojim nepromišljenim ponašanjem, budući da dolaze iz Srbije kao javne ličnosti, predstavili su nas kao bahate i nekulterne.

Međutim, nisu oni jedini sa srpske estrade koji "vole" da vrše nuždu napolju, javno i na javnim mestima.

Učesnica "Velikog brata" Stefani Banić skinula je gaće na ulici pored kola. Bez blama je objavila i postavila kao profilnu fotografiju na Fejsbuku.

foto: Printscreen

Kontroverzni učesnik rijalitija Dejan Stanković poterala je velika nužda usred Košutnjaka, te je odlučio da se olakša iza jednog drveta i obriše uvelim lišćem.

foto: Printscreen

Miljana Kulić, rijaliti učesnica Parova, Maldiva i Zadruge, nedavno je nasred auto-puta Niš-Beograd obavila nuždu i to pored kontejnera.

foto: Printscreen

I rediteljki Jeleni Golubović je svejedno kad prigusti gde će da se olakša. Tako je, pred kamerama Farme, svukla gaćice, čučnula i olakšala se i to pored stila u dvorištu gde se jelo i pilo.

foto: Printscreen

Pevačica Marina Perazić isto tako je, iako je znala da je kamere snimaju, umesto u poljski WC, čučnula je pored i izvršila nuždu.

foto: Printscreen

Podsetimo, uriniranje na javnom mesti, prema Zakonu o javnom redu i miru, kažnjivo, a kazna je 5.000 dinara, a ukoliko policijska patrola uhvati nekoga „na delu" može da ga kazni i do 20.000 dinara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.