SVI ZNAJU DA DRAGANA MIRKOVIĆ ŽIVI U DVORCU: Pevačica PRODALA kuću, a kupio je ON! Svi znate POZNATOG PEVAČA!
Foto: Sonja Spasić

prepustila kuću kolegi

SVI ZNAJU DA DRAGANA MIRKOVIĆ ŽIVI U DVORCU: Pevačica PRODALA kuću, a kupio je ON! Svi znate POZNATOG PEVAČA!

Pevač se nedavno sa porodicom uselio u kuću koju je kupio od Dragane Mirković. Priznaje da dobro zarađuje i da njegova žena Dragana stoji iza uspeha koji je postigao

Objavljeno:

Pevač Boban Rajović preselio se iz zemunskog naselja Altina, gde je živio sa svojom porodicom, u luksuznu kuću na Senjaku koja ima više od trista kvadrata, a koju je kupio od koleginice Dragane Mirković. Kada smo čuli da je useljenje u novi dom privedeno kraju.

foto: Sonja Spasić

Budući da je njegova koleginica Dragana Mirković poznata po tome što obožava čuvene kristale „svarovski”, koje ima na svakom mestu, od slavina u kupatilu, preko lustera, do ogledala, svi su iznenađeni što nisu naišli ni na jedan takav detalj.

foto: Instagram

- Uložili smo veoma mnogo novca u renoviranje kuće, ali i u opremanje. Najbitnije mi je da se oseti porodična atmosfera i toplina. Ono na šta sam posebno ponosan jeste ovaj akvarijum u koji sam potpuno zaljubljen - rekao je Boban za "Pulsonline".

A kada su primetili da je jedan od zidova prekrečen u zlatnu boju, on se nasmejo i ispričao im jednu anegdotu.

- Kada je moja majka došla kod nas u posetu i videla taj zid, reagovala je isto kao i vi, samo je rekla jednu zanimljivu i smešnu rečenicu: „Pa, sine, to su zlatni zidovi. Ovo ni Milo Đukanović nema!”

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.