MUSTAFA SPREMA IZNENAĐENJE ZA EMINU: Zajedno će dočekati NOVU GODINU! Ovo se krije od javnosti!
Emina i Mustafa zajedno ulaze u 2020. godinu, Foto: Instagram printscreen/yaemina

TEK ŠTO JE OSTAVILA BIZNISMENA

MUSTAFA SPREMA IZNENAĐENJE ZA EMINU: Zajedno će dočekati NOVU GODINU! Ovo se krije od javnosti!

Mustafa je počeo da piše autobiografiju, u kojoj će dobar deo posvetiti bivšoj supruzi Emini

Objavljeno:

Emina Jahović odnedavno je ponovo sama! Nakon raskida veze sa biznismenom Sadetinom Saranom, pevačica je otkrila kako želi da se posveti karijeri i deci, te da više nema prostora za nove muškarce u njenom životu. S druge strane, ovi stari su dobro došli! Naime, kako „Alo!“ saznaje, Emina će 2020. dočekati skromno, u porodičnom okruženju, ali u domu bivšeg muža, Mustafe Sandala.

foto: Damir Dervišagić

- Deca su veoma želela da Novu godinu dočekaju s ocem, a pošto se Emina uvek trudila da im u svemu udovolji, tako je bilo i ovoga puta. Rešila je da odbije sve novogodišnje tezge i vreme provede s porodicom. Dečaci su bili presrećni kada su čuli da mama neće nastupati za doček, već da će svi zajedno biti u domu gde su nekada živeli - kaže izvor „Alo! koji dodaje:

- Mustafi je bilo izuzetno drago kada je čuo da će njegova bivša doći na proslavu Nove godine kod njega, pa se potrudio da organizuje najbolji ketering i najskuplja pića, kako bi sve bilo pod konac kada bivša žena stigne u goste - kaže izvor, koji dodaje da su njih dvoje u odličnim odnosima, te da su nakon razvoda funkcionisali bolje nego u braku.

foto: Dragan Kadić

Kako su nedavno pisali domaći mediji, Mustafa je počeo da piše autobiografiju, u kojoj će dobar deo posvetiti bivšoj supruzi Emini.

- Zanimljivo mi je to što je Mustafa rešio da napiše knjigu o svom životu. On to i zaslužuje jer ima dugogodišnju karijeru i veoma intenzivan i zanimljiv život. Meni je drago, iako nisam pročitala o čemu se radi, možda postoje i neke kritike, ko zna? Videćemo o čemu je reč - rekla je Emina ovim povodom u emisiji „Ekskluzivno“ na TV „Pink“.

Bonus video

Kija

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.