AVA KARABATIĆ NUDI SE*S FANU KOJI ISPUNI SLEDEĆE USLOVE: Hoću da ISPROBAM nešto novo, zato vam dajem NAGRADNU IGRU
Foto: Printscreen Instagram

ŠOK!

AVA KARABATIĆ NUDI SE*S FANU KOJI ISPUNI SLEDEĆE USLOVE: Hoću da ISPROBAM nešto novo, zato vam dajem NAGRADNU IGRU

Da li ćete se i vi prijaviti?

Objavljeno:

Bivša rijaliti učesnica i voditeljka Hepi televizije Ava Karabatić, ponovo je privukla pažnju javnosti, ovog puta morbidnom "Nagradnom igrom".

Naime, starleta nudi s*ksualne usluge svojim fanovima, te je čak i rekla odgovarajuću dužinu muškog polnog organa, koji može da je zadovolji, uz to je nagovestila da fanovi, koji se prijave, moraju imati o18 godina, tojest, da budu punoletni.

- Dragi moji, došla nam je i Nova godina. Odlučila sam napraviti svoju originalnu nagradnu igru koja će se posebno svidjeti muškoj populaciji, riječ je o vođenju ljubavi sa mnom. Prvo vam želim objasniti razliku između s*ksa, vođenja ljubavi, predigre i kemije. Predigra ne počinje u spavaćoj sobi, ona počinje flertom, a što je to uopće flert, ja mislim kad trepnem svoji okicama da odmah nekog zavedem, takva sam u prirodi. Ovo sam odlučila zbog isprobavanja novih stvari, kada upoznam nekog potpuno nepoznatog i ako osjetim neku vrstu kemije i bliskosti, s*ksualna tenzija je sama po sebi predigra, a to mi u zadnje vrijeme jako treba. S*ks je samo akcija, a kada se uključi zaljubljivanje automatski se uključuje predigra. Predigrom uživamo u svakom dijelu. Kad nema predigre, nema ni želje za zadovoljavanjem jedno drugo na pravi način, što je velika razlika između s*ks fitnesa kako ga ja zovem i vođenja ljubavi. - pise Ava na svom progilu, pa nastavlja:

foto: Printscreen Instagram

- Želim doživiti s nekim nepoznatim fanom orgazam, naravno to ne znači doživjeti ljubav, to je samo dio s*ksa, ja se nadam da će nam se uključiti dolazak velike strasti i emocije i da ćemo imati s*ks koji će prštati od strasti i da će nam se 1 noć pretvoriti u 1001 noć.

Pravila igre - osoba treba biti punoletna! - S obzirom da imam puno stranaca Prijatelja zbog svetske medijske eksponiranosti (izbori) mogu sudjelovati svi ljudi različitih držanstava i veroispovjesti. - Osoba da me zadovolji treba imati minimalno 15cm!! - Obavezno mi poslatni privatnu poruku na Instagramu @ava_karabatic_official (učestvujem) - Obavezno korištenje prezervativa - Na instagramu u poruci napisati što najviše volite na mom tijelu i u mojoj duhovnosti - nastavlja Karabatić svoju nagradnu igru i završava:

foto: Printscreen Instagram

Dobitnik nagradne igre se nasumičnim odabirom preko aplikacije (radnom) izvlači u srijedu, 1.1. U 15.00 h, te ću se osobno javiti dobitniku u poruci na Instagramu (@ava_karabatic_official) (da ne rušimo privatnost osobe) onda se detaljno dogovaramo u kojem hotelu ćemo imati s*ks. - piše Ava na svom Instagram profilu.

Ostaje nam da vidimo ko će biti pobednik...

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.