HAOS ZBOG KULIĆKI U BELOJ KUĆI: Išla si na žurke i ZADOVOLJAVALA muškarce, a onda poljubac sa EDOM!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

HAOS ZBOG KULIĆKI U BELOJ KUĆI: Išla si na žurke i ZADOVOLJAVALA muškarce, a onda poljubac sa EDOM!

Maja glavni razlog!

Objavljeno:

Jedno od pitanja u sinoćnjoj "Igri istine" postavila je Maja Marinković Dejanu Dragojeviću a ono je glasilo: "Prokomentariši ovaj poljubac između Edisa i Miljane, da li misliš da ova priča sad pokušava da se zamaskira".

Međutim, pre Dejanovog izlaganja skočila je Marija Kulić koja je počela da viče na Maju.

- Mislimo da si najlakšeg morala, da postoji napolju jedna devojka koja je elitna prostitutka, koja može tebe da otkrije. Išla si na žurke da zadovoljavaš muškarce - urlala je Marija.

- To je laž, ja to demantujem, bila sam ovde 10 meseci, izašla sam čistog obraza - rekla je Maja.

- Nadam se da mi pačavra neće upadati u reč. Pošto je to uradila Miljana, to nije bitno. Njena majka sve komentariše, a njenu ćerku komentariše radi reda. Miljana već danima masira Eda, poljubi ga u glavu, pokušava kao što je radila sa Filipom Mijatovim, ona ga je poljubila u usta, odnosno pokušala je. Kad vidi da nije u centru pažnje, ona se vrati Zoli. Svakoga je napadala i Vladimira i Orozovića i Mirka. Edo neće da potvrdi jer neće da se zameri Miljani. Mislim da je bio poljubac, Miljana to voli da radi, ona voli da juri muškarce - naveo je Dejan.

- Ako sam ljubila oženjenog čoveka mene će narod da osudi, jer sam u prvoj sezoni branila instituciju braka, kao i ovde. Narod sve vidi... Poljubila sam samo Orozovića da bih pravila ljubomornu scenu Zoli. Vladimira sam lizala jer sam imitirala psa, mislila sam da je to šou. Ti samo možeš da se kačiš na mene i Milicu - rekla je Miljana.

- Miljana je danas govorila: "Ja sam prostitutka" - naveo je Dragojević.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.