OSMAN KARIĆ ULAZI U ZADRUGU 3? OVO SU NJEGOVI USLOVI: Da može da se bije na FER sa nekim i da ne ide na SUD
Foto: Printscreen Instagram

ZADRUGA 3

OSMAN KARIĆ ULAZI U ZADRUGU 3? OVO SU NJEGOVI USLOVI: Da može da se bije na FER sa nekim i da ne ide na SUD

Ako ovo ne podigne kvalitet Zadruge, neće ništa

Objavljeno:

Osman Karić, otac Stefana Karića je vrlo aktivan na društvenim mrežama, pogotovo od kada je njegov sin postao učesnik “Zadruge 3”, pa prema tome, nije čudno što je produkcija njega navodno pozvala da postane učesnik rijalitija.

On je na svom instagram profilu otkrio da ga je produkcija Pinka pozvala u rijaliti, ali da on mora da razmisli o uslovima ulaska , jer kako on kaže “želje su mu velike”, on je napisao da neće dozvoliti da ga blate, pa je upitao šta fanovi misle o njegovom ulasku.

foto: Printscreen Instagram

– Zvali me iz produkcije, došlo je do erupcije, daju mi na znanje, kažu bilo bi lepo da uđem na imanje, u Zadrugu na slepo, kažem: “Hvala”! To je od vas lepo ,mada ništa ne radim na slepo. Moram malo da razmislim, jer ja ne bih od nekoga da zavisim. Želje moje su velike kao tri Amerike, ne mislim na pare, one ljude kvare. Mislim na uslove koje ce mi dati, neću ćutati, a da me neko tamo blati. Moraću ga odmah na ferku zvati, sa muškarcima je lako, ali damu ne bih ni jednu prstom tak`o, samo bih je rečima ispreskak`o. Nešto se mislim, ne bih po sudnicama da visim… Šta vi mislite, da uđem ili ne??? – napisao je on.

A šta će odlučiti i da li će u Imaginarijumu biti ovako rečit, ostaje da vidimo.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Dnevnimagazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.