RAŽNATOVIĆI OTVORILI POKLONE, KAD SU PREBROJALI PARE - ŠOK! Zaradili su više nego što možete i da SANJATE
Foto: Kurir

OVO JE VIŠE OD DOBITKA NA LOTU

RAŽNATOVIĆI OTVORILI POKLONE, KAD SU PREBROJALI PARE - ŠOK! Zaradili su više nego što možete i da SANJATE

Veljko Ražnatović i njegova izabranica Bogdana Ražnatović pre dva dana su zvanično postali muž i žena.

Objavljeno:

Dan posle svadbe veka brojao se novac na dve adrese jer, osim što je mladenački par Ražnatović nakon buđenja otvarao koverte koje su dobili pošto su izgovorili sudbonosno "da", i Bogdanine sestre Bojana i Nataša Rodić brojale su novac koji su dobile od devera Viktora, Veljkovog brata od tetke i njegove braće blizanaca Ilije i Petra.

Kako Srpski telegraf saznaje, na glamuroznoj svadbi od 480 zvanica mladenci Veljko i Bogdana zaradili su oko 300.000 evra i dobili pregršt vrednih poklona, koje će svakako iskoristiti sada kada su renovirali svoj dom. Oni su uveliko skovali plan kako će potrošiti taj novac, a savete su najviše slušali od Cece Ražnatović, koja je kao glava porodice najuspešnija u baratanju novcem.

foto: Printscreen

- Mladenci su nakon svadbe bili presrećni što je sve prošlo kako treba i što je veselje bilo baš onako kako su i zamislili. Kada je na red došlo otvaranje koverti, pozvali su i Cecu, koja je sa njima brojala novac. U kovertama se nalazilo od 500 pa do 1.000 evra. Bilo je i onih koverata u kojima se nalazilo čak i 2.000 evra. Kada su sve sabrali, shvatili su da su za svadbu zaradili oko 300.000 evra - priča izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje da je ta cifra zaista ogromna i da se ni sami domaćini nisu tome nadali.

- Nije uopšte čudno što su Veljko i Bogdana dobili toliki novac pošto je Ceca, gde god je išla, uvek nosila pozamašnu sumu novca za poklon. Ceca je uvek bila široke ruke. Ne mogu da kažem da se nisu iznenadili kada su shvatili koliko su dobili, ali to njima ništa ne znači. Veljku, Bogdani, kao i Ceci, najbitnije je da je njihovo veselje opravdalo sinonim svadba veka.

foto: Pritnscreen

Inače, jedan od najdražih, a svakako i najemotivnijih poklona, donela je Arkanova ćerka Anđela Ražnatović. Ona je svom bratu poklonila sliku Belog anđela. Željko je Anđelu dobio sa glumicom Ljiljanom Nijatović. Ona je završila Bogoslovski fakultet i objavila je zbirku pesama.

Porodica Rodić, to jest Bogdanine sestre, takođe su dobro prošle budući da su svoju sestru prodale za 20.000 evra.

- Ceca je punog srca potrošila čak 120.000 evra samo da bi sina oženila kako bi to njegov otac uradio da je živ. Ubeđena je da je Arkan ponosan na nju kako je sve uradila - kaže prijatelj porodice Ražnatović za Srpski telegraf, a Bogdanina majka je za naš list otkrila da je pevačica bila i više nego fer prema njima.

foto: Filip Plavčić

- Ceca nam je rekla da slobodno kažemo koliko mesta nam treba za naše goste i da pozovemo koga god hoćemo, ali mi smo svesni da ona zbog prirode svog posla ima mnogo prijatelja, te smo broj svojih zvanica sveli na minimum. Mi smo pozvali samo najuži krug porodice i prijatelja, pa je bilo ukupno 100 naših zvanica, a Ražnatovići su pozvali 380 ljudi - ispričala je Bogdanina majka Danijela Rodić za Srpski telegraf.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.