UVEK SAM BILA MLAD MAJMUN: Još jedna izjava Nataše Bekvalac koja će se dugo prepričavati! A tek da čujete RAZLOG!
Foto: Printscreen/ TV Prva

o, bre

UVEK SAM BILA MLAD MAJMUN: Još jedna izjava Nataše Bekvalac koja će se dugo prepričavati! A tek da čujete RAZLOG!

Pevačica tvrdi da u njenom domu nema tabu tema sa naslednicama, da je od onih mama koje vole da znaju sve detalje o svojoj deci, kao i da se sa starijom naslednicom savetuje u vezi s muškarcima.

Objavljeno:

Nataša Bekvalac je vrlo požrtvovana majka i ne krije da joj je to najvažnije. Od kada je pored dvanaestogodišnje ćerke Hane dobila i drugu ćerku Katju, pevačica najviše vremena provodi sa mezimicama, sa kojima ima poseban odnos. Kako tvrdi, između njih ne postoje zabranjene teme, pa neretko sa Hanom priča i o prvim simpatijama.

- Mi imamo jako otvoren odnos. Ja sam sa svojim ćerkama sama pa je zbog toga ta intima još većeg intenziteta. Nisam pobornik onog kao sad smo mi drugarice. One imaju svoje drugarice, a ja sam mama. Ali sam mama koja vrlo zna o čemu se radi i šta se dešava u njihovim životima, vrlo sam na terenu, što se kaže. Mislim da sam mama koja vrlo otvoreno priča sa svojom decom, sa Hanom normalno više, jer Katja ima godinu i po dana - objašnjava Nataša, i otkriva da su joj Hanine priče o prvim simpatijama prezanimljive:

- Naša komunikacija je drugačije vrste, naravno da dođe i do teme vezane za muškarce, ali to još nije ništa ozbiljno. Za mene je to sve samo simpatično i slatko. Pogotovo način na koji razmišlja. Volela bih da sam i ja zadržala taj način u ovim godinama. Nažalost, ja sam slična zloj princezi Grdani iz filma.

Bekvalčeva neretko na društvenim mrežama pokazuje na koje se sve načine Hana dovija da dobije ono što poželi, što uvek posebno nasmeje njene fanove, zbog čega ne odaje utisak stroge majke. Ipak, najveću količinu smeha izazvao je snimak na kome je Hana sa drugaricom bila uživo na Instagramu, a u jednom trenutku se u isti uključila i Nataša koja je imala strogu poruku za svoju mezimicu: „Skidajte šminku i matematika da se uči!”

- Ja sam svojoj deci smešna u tim pokušajima da budem stroga, što ste videli i u tom videu. Moja ćerka nije nastavila da vežba matematiku, već mi se smejala. Mislim da je stvarno tako, kad ti nešto nije u prirodi, zaista umeš da budeš smešan - objašnjava atraktivna pevačica i dodaje:

- Mi imamo drugi način kako se vaspitavamo i slušamo. Kako one vaspitavaju mene, tako i ja njih. Verujte mi, to je uloga podjednaka. Kad su Hana i Katja u pitanju, možda je nekad njihova uloga i veća. Mnogo više ja učim od njih nego one od mene. Kažu da deca biraju roditelje, pa su tako one izabrale mene, sa baš ovakvim životnim putem, da budem verovatno njihova najbolja mama na svetu.

U Životu sam uvek bila mlad majmun

Ono što deli sa ćerkama svakako je vedar i nasmejan duh, pa i nakon teškog razdoblja u svom životu Nataša nije izgubila smisao za humor. Na pitanje koliko je puta udarila glavom o zid i da li generalno voli da ide tvrdoglavo kroz život, pevačica je imala nesvakidašnji odgovor.

- Ja sam od onih najglupljih, to znači da nisam bila dovoljno pametna da vidim kako je neko drugi ostao slupan pa da ne udarim i ja glavom, već sam uvek morala sve da probam. Tako da sam uvek bila mlad majmun - kroz širok osmeh kaže Nataša.

„Kog ja ugušim, taj se više ne diže”

Novi spot za duetsku pesmu „Muško više ne mogu” koju je Nataša snimila sa Eminom Jahović potpuno je oborio rekorde nakon premijere. Međutim ono što je sve iznenadilo jeste filmski scenario u kome dve pevačice ubijaju muškarce u spotu.

- Emina je sve smislila, ja se tu ništa nisam mešala. Meni je samo bilo drago kao jednoj propaloj i iskompleksiranoj glumici da glumim bilo šta - šaljivo kaže Nataša, koja u spotu jastukom ubija muškarca, i dodaje:

- Kog ja ugušim, taj se više ne diže.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.