Soraja razvela jednog poznatog fudbalera?! Šokiraćete se kada vidite ko je u pitanju!

opasna je

Soraja razvela jednog poznatog fudbalera?! Šokiraćete se kada vidite ko je u pitanju!

Kada je shvatila da se njen suprug sa Sorajom viđao duži vremenski period, spakovala je stvari i vratila se kod roditelja
Objavljeno: 17:48h

- Zoran se samo nekolicini prijatelja poverio da ga je supruga napustila, dok od većine i dalje krije da ima probleme sa njom, jer se nada da će mu sve oprostiti i vratiti mu se. On i dalje nosi burmu kako niko ne bi posumnjao da mu je brak u krizi. Sa druge strane, ona ne može da pređe preko njegove avanture sa Sorajom, naročito što je, od kada ga je napustila, saznala i gomilu drugih stvari. Većina toga ne mora da bude istina, ali ona sada u sve veruje jer se oseća prevarenom. Ne želi da mu se javi ni na telefon jer smatra da nema o čemu da priča sa njim, niti joj pada na pamet da se sa njim pomiri - otkriva naš izvor.

Sa druge strane, Zoran ne odustaje od pokušaja da suprugu vrati u zajednički dom, naročito što je sve ove godine znao da sa njim nije zbog novca već zbog iskrene ljubavi.

- Roditelji Rendulićeve supruge već godinama vode privatnu firmu pa njoj novac u životu nije bitan jer ga je oduvek imala. To je jedan od razloga zbog kojih je Zoran bio siguran da se oženio ženom koja ga voli, a ne ženom koja je sa njim iz materijalnih razloga - kaže blizak prijatelj fudbalera.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.