Soraja razvela jednog poznatog fudbalera?! Šokiraćete se kada vidite ko je u pitanju!

opasna je

Soraja razvela jednog poznatog fudbalera?! Šokiraćete se kada vidite ko je u pitanju!

Kada je shvatila da se njen suprug sa Sorajom viđao duži vremenski period, spakovala je stvari i vratila se kod roditelja
Objavljeno: 17:48h

Fudbaler Crvene Zvezde Zoran Rendulić mogao bi da bude još jedan sportista u nizu kojem su starlete rasturile brak. Pomirili se Sloba i Helena? Pevač joj oprostio dopisivanje sa političarom! Naime, njega je supruga pre devet meseci ostavila, a razlog tome je, navodno, njegova avantura sa starletom Sorajom Vučelić. Kako saznajemo, nije bilo šanse da se Rendulić izvuče i sačuva porodično gnezdo, jer ga je lepša polovina uhvatila na delu i tako stavila tačku na tri godine bračnog života.

- Zorana je žena uhvatila u prevari, a onda je saznala i za sve prethodne afere među kojima je i ona sa Sorajom Vučelić. Kada je shvatila da se njen suprug sa Sorajom viđao duži vremenski period, spakovala je stvari i vratila se kod roditelja. Rendulić je, navodno, sve devojke sa kojima je imao avanture vodio u svoj drugi stan u Južnom bulevaru, dok se sa Vučelićevom viđao na Dorćolu. Ona već devet meseci ne živi sa njim, a prekinula je i svaki kontakt, ne javlja mu se na telefon, niti mu odgovara na poruke. Kada je odlazila iz kuće, sa sobom je povela i jednog od dva psa koje su imali - kaže naš izvor blizak fudbaleru i dodaje:

Instagram/Soraja
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.