DRAMA IZMEĐU SLOBE I KIJE TRAJE MESECIMA! Kockareva redovno dolazi i pravi SCENE PO ZGRADI! Ovo nije PRVI INCIDENT
Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović, Foto: Printscreen Youtube

saznajemo

DRAMA IZMEĐU SLOBE I KIJE TRAJE MESECIMA! Kockareva redovno dolazi i pravi SCENE PO ZGRADI! Ovo nije PRVI INCIDENT

Domaći mediji su preneli da je oko 5 sati ujutru Slobodan Radovanovic prijavio policiji da je u njegov stan na Novom Beogradu ušla njegova bivša supruga Kristina Kockar i da ga navodno maltretirala

Objavljeno:

Od ranog jutra domaće medije potresla je vest da su se bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović posvađali u zoru u njegovom stanu na Novom Beogradu, te da je na kraju intervesnisala i policija.

Kako saznaje portal Espreso, drama između Slobe i Kije traje već mesecima unazad, a situacija je prema navodima medija eskalirala upravo jutros u zoru.

foto: Aleksandar Stojanović

- Kija ne može da podnese to što je Sloba nastavio dalje i ima novu devojku. Ona je preljubomorna. Nova devojka mu je prezgodna. Nije ni čudo što je Kija onako mala ljubomorna. Sad ima visoku devojku, on se zaljubio, a Kija često pravi scene. Ume povremeno da dolazi i da ga napada - navodi izvor Espresa i dodaje:

- Uskoro se Sloba seli iz stana. To je možda upravo zbog nje. Kad je došao ovde, rekli su mu "Zašto si došao mečki na rupu". On koji je divan ima probleme zbog nje u ovoj zgradi i mora da se seli. Oni očito nisu razvodom završili, bar što se nje tiče - nastavlja izvor i dodaje:

foto: Damir Dervišagić

- On ima emocije, ali ne ljubavne. Ona želi da mu se vrati i stalno vrišti ispred njegove zgrade. Živela je u tom stanu posle Zadruge sa njim, ali on sad ima drugu devojku. Pre par meseci je ispred zgrade napravila najveću scenu, kad je galamila ispred ulaza. Mesec dana mu je tu druga devojka.

foto: Sonja Spasić

Podsetimo, domaći mediji su preneli da je oko 5 sati ujutru Slobodan Radovanovic prijavio policiji da je u njegov stan na Novom Beogradu ušla njegova bivša supruga Kristina Kockar i da ga navodno maltretirala. Patrola je odmah došla do stana. Za sada je utvrđeno da su se Kristina i Slobodan prvo svađali, a zatim potukli. Slobodan ima ogrebotine, a Kristina crvenilo i žalila se u bol u nozi.

Bonus video

Verica Rakočević

(Espreso.co.rs/ Jelena Janjić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.