SINOĆ NIŠTA NISMO ČULI, ALI KIJA DOLAZI DA GA NAPADA: Slobine komšije su nam otkrile kakve DRAME PEVAČ PREŽIVLJAVA
Sloba Radanović nam je otvorio vrata, Foto: Aleksandar Stojanović

KOMŠIJE NAJBOLJE ZNAJU

SINOĆ NIŠTA NISMO ČULI, ALI KIJA DOLAZI DA GA NAPADA: Slobine komšije su nam otkrile kakve DRAME PEVAČ PREŽIVLJAVA

Ekipa Espresa uputila se na pevačevu adresu na Novom Beogradu da proveri šta se zapravo zbilo

Objavljeno: 12:16h

Od ranog jutra domaće medije potresla je vest da su se bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović posvađali u zoru u njegovom stanu na Novom Beogradu, te da je na kraju intervesnisala i policija.

Ekipa Espresa uputila se na pevačevu adresu na Novom Beogradu da proveri šta se zapravo zbilo i da li su komšije nešto čule.

- Ja sam bila budna do 11 uveče i do tada je sve bilo mirno - kaže Slobina susetka iz zgrade.

foto: Aleksandar Stojanović

Drugi komšija je takođe potvrdio da nikakve tuče nije bilo.

Još jedna Slobina komšinica, koja živi na spratu iznad njega, izjavila je da dva dana nije spavala i da nije čula nikakvu tuču niti buku, a da je toga bilo, sigurno joj ne bi promaklo, jer se u zgradi sve čuje, a nije ni policiju videla.

Ispred zgrade smo sreli i Slobine komšinice koje su negodovale na pomen pevača, jer kako kažu, nemaju mira u zgradi zbog njega:

foto: Aleksandar Stojanović

- Neka ide u kafić, pa neka se ponaša tako. Samo gleda kako pare da zaradi - rekle su izrevoltirano.

Komšinica iz zgrade kaže da je Sloba fin i da on to nikad ne bi uradio i dodala rekla nam je da je Kija ženski ološ i dodala da ima informaciju da Sloba živi s devojkom.

foto: Aleksandar Stojanović

- Galamu nisam čula. Jedino ako je Kija galamila. Pobegla je u Zrenjanin na maminu operaciju. Svaki put ona tako. Napravi mu scenu zbog devojke. Ona nije normalna šta nam je radila po zgradi. Ona je preljubomorna, nova devojka mu je prezgodna. Nije ni čudo što je Kija onako mala ljubomorna. Sinoć ništa nismo čuli, ali ume povremeno da dolazi i da ga napada - dodala je Slobina ona.

foto: Đorđe Bukvić

Podsetimo, domaći mediji su preneli da je oko 5 sati ujutru Slobodan Radovanovic prijavio policiji da je u njegov stan na Novom Beogradu ušla njegova bivša supruga Kristina Kockar i da ga navodno maltretirala. Patrola je odmah došla do stana. Za sada je utvrđeno da su se Kristina i Slobodan prvo svađali, a zatim potukli. Slobodan ima ogrebotine, a Kristina crvenilo i žalila se u bol u nozi.

Bonus video

HAOS NA VENČANJU PRIJINOG BIVŠEG! Ljuba i Katarina nisu seli na svojoj svadbi, a pevači su pali u transu kad je ona uzela mikrofon! NIKAD VEĆI BAKŠIŠ NIJE PAO

(Espreso.co.rs/ Jelena Janjić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.