ESPRESO ŠIZ FRIZ: Luni treba STILISTA, Saša Kovačević pod hitno DA VRATI SVOJU BOJU KOSE, a Kija...
Foto: Profimedia, Privatna arhiva, Ilustracija/Espreso.co.rs

OCENJUJEMO!

ESPRESO ŠIZ FRIZ: Luni treba STILISTA, Saša Kovačević pod hitno DA VRATI SVOJU BOJU KOSE, a Kija...

Poznati beogradski frizer i model Peđa Božić svake nedelje samo na Espreso.co.rs portalu ocenjivaće Instagram fotke poznatih

Objavljeno:

Obično poznati pre nego što objave fotku na Instagram, prođu kroz ruke šminkera, frizera, stilista i brdo fotošopa, s obzirom da svi u njihovim komentarima kritikuju ili hvale njihov izgled, mi smo odlučili da je Peđa neko ko će realno oceniti naše zvezde s obzirom na njegovo dugogodišnje iskustvo u "sređivanju" poznatih.

Pa da počnemo:

foto: Printscreen Instagram

Ana Sević

Ana je vrlo atraktivna i lepa žena. U svakom trenutku je maksimalno sređena i izaziva pažnju svojom pojavom. Što se tiče frizure, mogao bih da kažem da je jedna od retkih na javnoj sceni sa takvim kvalitetom kose.

Ocena: 5

foto: Printscreen Instagram

Kija Kockar

Stajling ne bih komentarisao, jer ovako nešto mi se uopšte ne dopada. Kiju smo mogli da vidimo sa različitim frizurama i bojama, s obzirom na njene ranije neuspehe, mogao bih da kažem da se u poslednje vreme vidi da se trudi oko svoje frizure.

Ocena: 4

foto: Printscreen Instagram

Luna Đogani

Luna je zgodna i atraktivna mlada devojka, koja vodi računa o svom izgledu, celokupna kombinacija mi se ne dopada, ipak bih Luni dobronamerno preporučio stilistu, nije sve u brendu. Kada je njena frizura u pitanju mislim da bi joj drastična promena prijala.

Ocena: 3

foto: Printscreen Instagram

Saša Kovačević

Opšte je poznato da je Saša jedan od najpoželjnijih muškaraca ženskoj populaciji sa naše javne scene. Dečko koji maksimalno vodi računa o svom izgledu od glave do pete. Frizure su mu uvek in, ali ovog puta je sa farbanjem pokvario utisak. Savet: Sale hitno se vrati u svoju boju.

Ocena: 4

foto: Printscreen Instagram

Soraja Vučelić

Soraja uvek izgleda kao lutka iz izloga. Poznato je da prati trendove i da je odlično stilizovana. Soraja je bila moj model na revijama, tako da bih sa sigurnošću mogao reći da mnogo vodi računa o svojoj kosi koja je uvek sredjena.

Ocena: 5

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.