MARKO MILJKOVIĆ SA NAMA PODELIO TAJNU: Ucenjuju me, ali ja to ne tolerišem i ODMAH SVE SEČEM U KORENU
Marko Miljković, Foto: Aleksandar Stojanović

ISTINA O POSLU, LUNI I ANABELI

MARKO MILJKOVIĆ SA NAMA PODELIO TAJNU: Ucenjuju me, ali ja to ne tolerišem i ODMAH SVE SEČEM U KORENU

Sa nama je podelio ovu tajnu

Objavljeno:

Marko Miljković je organizovao promociju svog novog poslovnog projekta. Njega je, očekivano, podržala devojka Luna Đogani, ali i njena mama Anabela Atijas. Pošto je poznato da se pop pevačica nedavno razvela, pitali smo Marka koliko mu je drago što ima njenu podršku i pored svih problema koje ona trenutno ima na privatnom planu.

- Jeste, stvarno, hvala joj što je došla i hvala joj što je podržala ovo sve. Određeni modeli majica joj se baš baš sviđaju i drago mi je zbog toga.

foto: Aleksandar Stojanović

Na stranici našeg portala su nam stigle neke poruke navodnih fanova koji tvrde da će prestati da podržavaju Lunu Đogani, ako ostane sa Markom Miljkovićem. Pa, kako ti reaguješ na te ucene?

– Što se mene lično tiče, mogu samo da izazovu kontraefekat. Kod mene ucene ne postoje i ja sam baš veliki protivnik toga. I u ovom mom poslu, mnogi su pokušali da me ucene kada su u pitanju štamparije, kada su u pitanju izrade majica. Ja ovo ne šijem sam, ja ne radim štampu sam, ali svi znaju da mi je ostalo malo vremena da sve pokrenem i onda su počeli da me ucenjuju. Ja čim osetim da neko krene da me ucenjuje, ja ga odmah sasečem.

A kako ucene utiču na Lunu?

– I Luna se malo išlifovala kada su te stvari u pitanju. Nema ni ona više problem sa tim i ja mislim da ne utiče ni na nju.

foto: Aleksandar Stojanović

Pošto si sada napunio 36 godina, šta smatraš da je greška što dosad nisi uradio i zbog čega se kaješ što jesi uradio?

– Ne kajem se ni zbog čega. Zadovoljan sam svojim životom. Zadovoljam sam sa svim što sam napravio. Ovaj projekat mislim da je pun pogodak i da će napraviti haos. Živi bili pa videli.

A je li možeš da zamisliš da ti sve ovo propadne i da ponovo završiš u "Zadruzi"?

foto: Aleksandar Stojanović

– Nije da ne mogu da zamislim, ali verovatnoća je jako mala, jer ovo je stvarno zagarantovan uspeh što se tiče finansija i podršku imam sa svih strana.

Na "Instagramu" si objavio snimak na kojem se vidi više skupocenih crnih autombila. Te automobile si predstavio kao službene automobile svog novog posla. Pa, odakle ti pare za sve to? Jesi li prodao bubreg, našao zlato, zadužio se kod zelenaša...?

foto: Aleksandar Stojanović

–Što se tiče autombila. To je sve reklamno. Nije sve to moje. Moj je samo "bmw", koji se više ne zove "Lepi Mića", jer je Lepi Mića u "Zadruzi" i njega ću ostaviti na miru. To je sada službeno vozilo. Jedan je moj "bmw", a ostalo je iznajmljeno za slikanje i pravljenje marketinga.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.