VELJKO JE KONTEJNER, A BOGDANA JE KRAVA: Maša NE MOŽE DA PREBOLI Ražnatovića! Oplela po CECINOJ SNAJKI i SINU!
Veljko i Maša raskinuli su zbog ljubomore, Foto: Damir Dervišagić

I DALJE VOLI VELJKA?

VELJKO JE KONTEJNER, A BOGDANA JE KRAVA: Maša NE MOŽE DA PREBOLI Ražnatovića! Oplela po CECINOJ SNAJKI i SINU!

Mašu su pratioci pitali da li aludira na Veljkovu verenicu

Objavljeno:

Maša Terzić je svog bivšeg dečka Veljka Ražnatovića na Tviteru uporedila sa kontejnerom, a njegovu buduću ženu, košarkašicu Bogdanu Rodić sa kravom.

Ćerka Zvezdana Terzića je tri godine bila u vezi sa sinom Cece Ražnatović i ako je suditi po njenim objavama na Tviteru, nije ga još prebolela. Ona je zaprepastila javnost slikom na kojoj pozira pored krave, a ispod nje je napisala: "Kad već bacam glupe fore, može i jedna sa novom devojkom bivšeg, šta fali".

foto: Damir Dervišagić

Mašu su pratioci pitali da li aludira na Veljkovu verenicu, košarkašicu Bogdanu Rodić, a ona im je odgovorila potvrdno: "Aha, hoće da je ženi!"

Citira mafijaša

Terzićeva nije oplela po budućoj snajki Cece Ražnatović već i po njenom sinu. Ona je na Tviter postavila i fotku na kojoj pozira dok sedi na kontejneru, a ispod je napisala: "Ništa lepše nego kada na ulici sretneš bivšeg i samo zamoliš ga za sliku!"

Pratioci su opet bili u dilemi, pa su je pitali da li misli na fudbalera Partizana Sašu Lukića, sa kojim je bila u vezi posle Veljka, ali je ona to odmah demantovala: "Sakica je moje srce, zašto bi iko pomislio da je ovo upućeno njemu."

Na konkretno pitanje jednog prijatelja da li aludira na Ražnatovića ona je odgovorila: "Kako si prepoznao!"

Maša je posle pisanja medija reagovala i rekla da je vrlo važno da svi shvate da se samo šalila.

"Vrlo je važno da shvatite da se zajebavam i da nisam baš toliko retardirana koliko delujem", piše u tvitu koji je pinovan na vrh stranice.

Ljubomora

Podsetimo, Veljko i Maša su počeli da se zabavljaju u decembru 2013, a već u januaru 2014. on ju je zaprosio. Iako su planirali brak, u septembru 2016. Ražnatović je raskinuo vezu zbog, kako se tad navodilo u medijima, Mašine ljubomore! Menjao je devojke kad je upoznao Bogdanu. Verio ju je u martu i za sledeću godinu najavio veliku mrsnu pravoslavnu svadbu!

Bonus video

COBI KUPUJE AUTOBUS? Devojka ga snimala šta radi: Nije prestajao da se SMEJE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.