NE ŽELI DA SE VRATI PRED KAMERE! Bila je najlepša žena televizije i vodila je GRAND, a sada se skroz POVUKLA
Foto: Printscreen/Youtube/Dragi Domic

Odredila prioritete

NE ŽELI DA SE VRATI PRED KAMERE! Bila je najlepša žena televizije i vodila je GRAND, a sada se skroz POVUKLA

Dugo je nema na malim ekranima

Objavljeno:

Nekada popularna voditeljka Tamara Raonić obeležila je period od pre petnaestak godina na malim ekranima, kada je vodila "Grandove" emisije, a već dugo nemamo prilike da je gledamo na TV.

U trenutku najveće popularnosti koju je stekla kao voditeljka "Grandovih" emisija Tamara se povukla sa malih ekrana i posvetila porodičnom životu.

foto: Printscreen

Baš poput nje, slično se desilo i sa mnogim drugim voditeljima koji su pali u zaborav. Njena koleginica iz "Granda" Ines Gavrilović bila je poznata kao voditeljka koja veoma brzo govori, zbog čega njeni gosti nisu baš uvek dolazili do izražaja. Ona se potpuno povukla iz medija, redovno posećuje izložbe pasa, a pre nekoliko godina se ostvarila i kao majka.

foto: Printscreen

Bivša manekenka i voditeljka emisija City i City Club Marija Tarlać danas vodi potpuno drugačiji život. Povukla se iz medija, udata je za bivšeg košarkaša Dragana Tarlaća i ima sina Vuka.

foto: Printscreen Youtube

Voditeljka Nataša Ilić bila je poznato TV lice RTS i Pinka. Povukla se sa malih ekrana 2010, kada je saznala da ima tumor. Ona se nakon oporavka ponovo vratila svom poslu.

foto: Printscreen/ YouTube/ Nataša Ilić

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.