TRANSEKSUALAC, MOMAK IZ ZATVORA, MIJATOV I MLADENCI NA MEDENOM MESECU: Ovo su novi učesnici Parova 8!
Foto: Printscreen

zapalili vilu u zemunu

TRANSEKSUALAC, MOMAK IZ ZATVORA, MIJATOV I MLADENCI NA MEDENOM MESECU: Ovo su novi učesnici Parova 8!

Sinoć je organizovano još jedno veče ulaska takmičara

Objavljeno:

Luksuzna vila "Parova" je od sinoć bogatija za još nekoliko novih takmičara. Naime, produkcija je pre nedelju dana organizovala prvo veče ulaska takmičara, kada je njih 25 ušlo u zemunsku vilu.

Sinoć je organizovano još jedno veče ulaska takmičara, a evo koga ćemo gledati narednih 10 meseci.

Nevena Kalaver je prva ušla u "Parove", a javnosti je već poznata jer je učestvovala i prošle godine.

Zatim Dimitrije Lazić iz Niša, koji ima 21 godinu. Za sebe je rekao da je pozitivna i dobra osoba.

Fitnes instruktor Pavao Vladilo, 36 godina, koji je na samom početku iznenadio gledaoce.

Neostvarni san je da budem roditelj kakvog moj sin zaslužuje", rekao je Pavao. On je nešto kasnije imao čarku sa Đorđem Tomićem.

Ja sam tek ušao ovde pa se ne derem. Samo što sam izašao iz zatvora i došao sam ovde, ali ja još ne znam ko je ovde kakav", skrenuo mu je pažnju takmičar.

Zatim je usledilo ogromno iznenađenje za gledaoce - ušla je Ivania Bajić kojoj su odmah nakon što je kročila u vilu pušteni njenim prošlogodišnji snimci sa Aleksandrom Požgajem, a Ivaniji je malo falilo da zaplače.

foto: Printscreen

Nakon Ivanije se pojavio Dimitrije Mijatov (brat bivšeg zadrugara Filipa Mijatova) koji je rođen u Dominikanskoj republici, a živi u Beogradu. Razveden je i ima dete od 6 godina.

A onda je usledilo iznenađenje večeri! Milijana i Milojko Božić su ponovo u rijalitiju, a Milijana je izjavila da im je ovo ujedno i medeni mesec!

foto: Printscreen

Ivana Mitrović, karatista, je najavila tuču momaka koji joj budu prišli, a nakon nje je ušao sin Novice Zdravkovića, Dušan, koji ima 29 goina i koji je pevač. Kako kaže, otac ga je savetovao da ne pije mnogo.

Zorana Losić iz Prokuplja rešila je da postane slavna pa se odmah po ulasku u vilu posvađala sa Jelenom Golubović, rekavši da joj se ne dopada Golubovićeva i da ne želi da "je vidi u rijalitiju".

foto: Printscreen

Kristijan Nikolić Kiki iz Šapca je zaprepastio sve takmičare na samom startu svojom pojavom.

Ja se ne bavim ničim, ne znam da li će se neko zaljubiti u mene, pogledajte me. Imam 23 godine i nemam završenu ni Osnovnu školu. Ušla sam da postanem popularna. Do sada mi nije uspelo, ali evo sada jeste. Živim od roditelja i nemam prijatelje", rekla je Kiki.

Ulazi sa ciljem da pokaze da "specifične" osobe poput nje nisu loše.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.