PUTUJ LJUBAVI, NA BOLJE MESTO: Naš poznati pevač doživeo ogroman gubitak
Sonja Bogadnović, Foto: Printscreen

potresno

PUTUJ LJUBAVI, NA BOLJE MESTO: Naš poznati pevač doživeo ogroman gubitak

Sonja je preminula juče, a od nje se oprosto suprug, nekadašnja zvezda devedestih godina Daniel Bogdanović

Objavljeno:

Sonji Bogdanović, devojci iz Beograda, pre 20 godina ustanovljena je opaka bolest sa kojom je izgubila bitku.

Sonja je preminula juče, a od nje se oprosto suprug, nekadašnja zvezda devedestih godina Daniel Bogdanović, koji je objavio srceparajuću poruku i zajedničku fotografiju.

- Putuj ljubavi na neko bolje mesto, sa nama ćeš uvek ostati anđele naš- napisao je Daniel, koji je bio član grupe "Mag" devedesetih godina.

Inače, Daniel je često objavljivao fotografije na kojima se moglo videti kolika je ljubav između njega i supruge Sonje, a svaki srećan trenutak zabeležili su fotografijom.

Sonji je sa dvanaest godina, 1999. godine ustanovljen Non Hočkin limfom. Uspešno je izlečena hemioterapijom. Nakon tri godine dobija stečenu epilepsiju, izazvanu prethodnim lečenjem, a 2015. godine, nakon porođaja kancer joj je napao dojku. Ona je tada operisana, stanje joj se smirilo na dve godine, da bi nažalost 2018. godine dobila metastaze po većini organa.

foto: Printscreen/instagram

Takođe, za Sonju su se skupljala sredstava za lečenje preko sms poruka, s obzirom na to da lečenje nije moglo da se sprovede u okviru državnog fonda, jer se lekovi koji su mogli da joj pomognu ne nalaze na listi fonda.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.