GLUMICA JE PRE 50 GODINA UBIJENA U OSMOM MESECU TRUDNOĆE! Stravičan maskar i dalje šokira javnost!
Sharon Maria Tate, Foto: Printscreen

UŽAS

GLUMICA JE PRE 50 GODINA UBIJENA U OSMOM MESECU TRUDNOĆE! Stravičan maskar i dalje šokira javnost!

Nakon ponoći u njen dom su se ušunjali pripadnici Mansona i ubile sve koji su se u tom trenutku tu našli

Objavljeno: 16:18h

Američki seks simbol i nekadašnja glumica Šeron Marija Tejt tragično je preminula na današnji dan pre 50 godina.

foto: Printscreen

Veče je provela u restoranu sa prijateljima a nakon ponoći u njen dom su se ušunjali pripadnici Mansona i ubile sve koji su se u tom trenutku tu našli. Sledećeg jutra kućna pomoćnica našla je njihova beživotna izmasakrirana tela. Kada je policija stigla, pronašli su Šeron zavezanu užetom oko vrata, utvrđeno je da je imala 16 ubodnih rana na telu. Bila je u osmom mesecu trudnoće, čekala je bebu sa svojim deset godina starijim suprugom Romanom Polanskim.

foto: Printscreen

Šeron i Roman venčali su se u Londonu, opisivali su ih kao zanimljiv par - nomadski, talentovan i pomalo šokantan. Ona je htela tradicionalan brak dok je on stavio sa promiskuitetnim životom. Jednom prilikom Tejt se poverila prijatelju rekavši da Roman i ona imaju dogovor - on je laže, a ona se pretvara da mu veruje. U Los Anđeles preselili su se kada je Sharon već bila trudna. Često su organizovali žurke i kuća im je skoro uvek bila puna ljudi.

foto: Printscreen

Naslovne strane magazina često je krasilo njeno lice, a imala je i nekoliko uloga u filmovima. Debitovala je u filmu "Barabbas" s Entoni Kvinom, a najviše je bila zapažena nakon uloge u 'Valley of the Dolls' zbog koje je zaradila nominaciju za Zlatni globus. Poslednji film koji je snimila bio je "12+1" i objavljen je nakon njene smrti.

foto: Printscreen

Sahranjena je sa svojim nerođenim sinom na groblju Svetog Hrista u Kalver Sitiju.

Ubrzo nakon ovog zločina, članovi Masnon porodice, prijatelji Čarlsa Mensona, uhapšeni su zbog slučaja nevezanog za ubistvo, ali je daljim istraživanjem utvrđena njihova povezanost sa tom kobnom večeri.

Bonus video

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.