BILI SU NERAZDVOJNI 15 GODINA, A ONDA GA JE OPTUŽILA ZA ZLOSTAVLJANJE: Glumci iz OMILJENE SERIJE u centru skandala!
Mark Harmon i Poli Peret, Foto: Printscreen Youtube

OZBILJNA SVAĐA

BILI SU NERAZDVOJNI 15 GODINA, A ONDA GA JE OPTUŽILA ZA ZLOSTAVLJANJE: Glumci iz OMILJENE SERIJE u centru skandala!

Jedan od incidenata, kažu izvori sa seta, dogodio se 2016. godine

Objavljeno:

Nakon godinu dana prepucavanja došao je kraj još jednoj svađi. Iako su imali fantastičnu hemiju u seriji NCIS, glumci Poli Peret i Mark Harmon u stvarnom životu ljuti su suparnici. Naime, pre godinu dana Perete je Harmona optužila za fizičko zlostavljanje. – Bojim se Marka Harmona i bojim se njegovih napada. Imam noćne more od toga – napisala je Peret na Tviteru pre mesec dana.

foto: Printscreen Youtube

Na društvenim mrežama konstantno je tvrdila da ju je strah Marka, s kojim je radila godinama. Nikada nije objavila dokaze za svoje povrede. U jednoj sezoni imala je i ruku u gipsu, no posle je otkrila da krivac za to nije bio Harmon. Iako su povrede bile ozbiljne, mnogi fanovi prigovarali su da je više puta rekla kako je sklona povredama i kako voli sve da radi sama, da popravlja klima-uređaje, odvode... Za sebe kaže da je "sama svoj majstor".

Jedan od incidenata, kažu izvori sa seta, dogodio se 2016. godine. Mark je na snimanje doveo psa koji je potom izgrizao jednog od glumaca. Poli je nakon toga potpuno izgubila kontrolu, te je ponovila besni ispad na Tviteru.

– Ovo se dogodilo članu moje ekipe. I borila sam se da se to ne dogodi ponovo! I to kako bih zaštitila svoje ljude! Zbog toga su me napali i izgubila sam posao – napisala je glumica, no izvor blizak produkciji tvrdio je da je to čista laž, te da je seriju napustila samovoljno.

foto: AP/ Jordan Strauss

Harmon se više puta izvinio zbog incidenta. No, ponovo je doveo svog psa na snimanje iako je bio agresivan. Kasnije je Peret još više besnela nakon što su je mase obožavatelja molile da se vrati u seriju. – Molim vas da prestanete tražiti da se vratim, neću se nikada vratiti – rekla je Peret.

Šefovi televizijske mreže rekli su da će razgovarati s Harmonom i to ju je smirilo. Harmon nije reagovao na društvenim mrežama, ali američki mediji pišu da je pretio čelnicima CBS-a, te im rekao da je ućutkaju pre nego što napravi još veću štetu njegovoj karijeri. Peret se vratila na CBS i radi na novom projektu.

Bonus video

BIVŠA PEVAČICA REKLA DA FUDBALERU! Dajana Penezić udala se kao PRINCEZA u bajkovitoj venčanici! A svi su gledali samo u jedan DETALJ!

(Espreso.co.rs/ Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.