ONA DOLAZI IZ PIROTA, ALI JE ESTRADA SAMO NJENA! Bez nje niko ne bi znao DA SE OBUČE!
Milica Jovanović, Foto: Printskrin/Jutjub

OBLAČI, SEKU, TANJU, MIU...

ONA DOLAZI IZ PIROTA, ALI JE ESTRADA SAMO NJENA! Bez nje niko ne bi znao DA SE OBUČE!

Izuzetno perspektivna modna kreatorka Milica Jovanović, na dobrom je putu da svojim kreacijama “osvoji” srpsku estradu.

Objavljeno:

Njene modele već nose Seka Aleksić, Mia Borisavljević, Tanja Savić, Katarina Živković i mnogi druge poznate pevačice. Kako Milica kaže za Pirotske vesti, za njen proboj u sam vrh estrade zaslužna je, između ostalog, i saradnja sa jednom od naših najboljih stilistkinja Elenom Nikolaevnom, koja je odmah prepoznala izuzetan potencijal kreacija naše sugrađanke.

foto: Printscreen

Milica je inače po struci diplomirani ekonomista, podsticajnim sredstvima Nacionalne službe za zapošljavanje pokrenula je sopstveni biznis i svoj veliki hobi uspešno pretvorila u profesiju. Za sobom, za svega četiri godine, ima čak tri učešća na prestižnom modnom događaju – Balkan Art Fashionu u Beogradu.

foto: preentscreen

-Ovaj modni događaj promoviše mlade dizajnere iz Srbije i regiona, tu sam predstavila svoje tri modne kolekcije. Uspela sam u međuvremenu da ostvarim saradnju i sa nekim našim javnim ličnostima i ljudima iz sveta mode, a posebno bih izdvojila saradnju sa jednom od naših najboljih stilistkinja Elenom Nikolaevnom. Ona je, čim sam je kontaktirala, iako se nismo znale lično, prepoznala kvalitet i omogućila mi da radim nešto drugačije nego do sada i da izrazim svoju kreativnost i u oblasti scenske garderobe i kostima. Posebno mi je bilo inspirativno da budem deo jednog modnog editorijala u stilu 80-ih, a inspiracija su bili YSL retro modeli. Fotografije je radio izvanredni fotograf Miša Obradović, model Aleksandra Nikolić, a stilista Elena Nikolaevna.

foto: Printskrin/Jutjub

Takođe, moje kreacije su se našle i u nekoliko muzičkih spotova, a ponele su ih i neke naše estradne ličnosti od kojih bih izdvojila Seku Aleksić, Marinu Viskovic, Katarinu Živković, Tanju Savić, Miu Borisavljević.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pirotskevesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.