U KORAK SA BEKVALČEVIMA: Nataša SNIMA SVOJ RIJALITI, potpisala UGOVOR za 12 epizoda, glavne ZVEZDE ona i SESTRE
Sestre Bekvalac, Foto: Printscreen Instagram

KAO KIM!

U KORAK SA BEKVALČEVIMA: Nataša SNIMA SVOJ RIJALITI, potpisala UGOVOR za 12 epizoda, glavne ZVEZDE ona i SESTRE

Nataša Bekvalac snima svoj rijaliti program u kom će učestvovati i njene sestre Kristina i Dragana.

Objavljeno:

Pevačica je za početak dogovorila snimanje 12 epizoda, a rijaliti šou zvaće se "U korak sa Bekvalčevima", po uzoru na popularni američki program gde glavnu ulogu imaju članice porodice Kardašijan.

"Na početku bila skeptična, jer nije želela etiketu učesnice rijalitija, ali je poklekla na angovor sestričine Zoi, kojoj je potrebna medijska pažnja, s obzirom na to da je na početku karijere. I sestra Kristina je odmah dala zeleno svetlo jer već ima iskustva u rijalitiju (učestvovala je u "Survajveru" 2012. godine). Najstarija Dragana ne voli javno da se eksponira, ali je zbog porodice pristala da učestvuje", kaže izvor za "Informer" i dodaje da je Nataša imala uslov da se njena deca Hana i Katja ne vide.

#nisisama

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Snimanje bi trebalo da počne već krajem avgusta. Svaka epizoda će pratiti jedan dan porodice Bekvalac, a u centru pažnje će biti Nataša. Najviše kadrova će snimiti na njenom salašu u Čeneju, a kamere će pratiti Bekvalčeve i kako idu u spa, kod frizera, dok snimaju u muzičkom studiju, dok imaju nastupe... Ako gledanost bude velika, one se neće zaustaviti na 12 epizoda, već će rijaliti dobiti i novu, drugu sezonu", dodaje izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.