KO JE ZAISTA OTAC ĆERKE ZORICE BRUNCLIK! Kada je Marija začeta, pevačica bila u STRASNOJ VEZI sa fudbalerom PIKETOM
Zorica i Marija, Foto: Printscreen

OTKRIVANJE

KO JE ZAISTA OTAC ĆERKE ZORICE BRUNCLIK! Kada je Marija začeta, pevačica bila u STRASNOJ VEZI sa fudbalerom PIKETOM

Viđana je često u pomenutom objektu, svaki put je dolazila sa fudbalskim menadžerom Zaimom Pačarizom koji je prepričavao da je ljubav između Zorice i Piketa bila za priču

Objavljeno:

Mediji ali i društvene mreže nadugo i naširoko raspredaju o Zoricinom priznanju da je 1977. godine zatrudnela sa fudbalerom Ahmedom Ćelovićem iz Priboja za koga je bila spremna i da se uda. No, on je to odbio i ona je tako vanbračno i rodila ćerku Mariju.

Igrom slučaja Marija je upoznala sina navodnog amidže dok je studirala Medicinu i raspitala se o familiji čoveka za koga joj je majka rekla da je njen otac. No, u Sarajevu pomenuta godina itekako je izazvala komentare čaršije. Naime, u malom Kundurdžiliku, preko puta Željine ćevabdžinice, držali su kafić braća fudbaleri Mujkići – Pike i Medo. Te godine, priča se po čaršiji, Zorica je uveliko bila u vezi sa Fikretom Mujkićem Piketom, fudbalerom Železničara.

foto: Printscreen

Viđana je često u pomenutom objektu, svaki put je dolazila sa fudbalskim menadžerom Zaimom Pačarizom koji je prepričavao da je ljubav između Zorice i Piketa bila za priču. Velika, ali na kraju beznadežna. Ono što bismo mi, sudeći po ovim pričama, predložili Zoricinoj kćerki Mariji je da učini hitnu analizu DNK uzorka.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Expresstabloid.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.