MLADA GLUMICA SONJA BOGDANOVIĆ TEŠKO OBOLELA OD RAKA DOJKE: Skuplja se pomoć za ovu DIVNU I BORBENU ŽENU!
Sonja Bogdanović, Foto: Printscreen

BUDIMO LJUDI!

MLADA GLUMICA SONJA BOGDANOVIĆ TEŠKO OBOLELA OD RAKA DOJKE: Skuplja se pomoć za ovu DIVNU I BORBENU ŽENU!

Pomozite da se sačuva život

Objavljeno: 27.07.2019. 12:41h
  • 813

Sonja Bogdanović ima samo 33 godine i do sada je već dobila mnogo bitki protiv ove opasne bolesti, sada je vreme da joj pomognemo u ratu!

Sonji je sa dvanaest godina, 1999. godine ustanovljen Non Hočkin limfom. Uspešno je izlečena hemioterapijom. Nakon tri godine dobija stečenu epilepsiju, izazvanu prethodnim lečenjem. I danas je na postepileptičnoj terapiji.

foto: Printscreen

2015. godine, sa 28 godina i samo par meseci nakon porođaja, dijagnostifikovan joj je rak dojke. Nakon operacije, hemioterapije i zračne terapije, situacija je bila mirna dve godine.

foto: Printscreen

U leto 2018.godine rak dojke je metastazirao na pluća, jetru, rep pankreasa, kosti i mozak. Ovog puta lečenje nije moglo da se sprovede u okviru državnog fonda, jer se lekovi koji su mogli da joj pomognu ne nalaze na listi fonda. Od tada, sve terapije i propratne troškove Sonja plaća privatno.

Za nastavak lečenja je potrebno da se pošalju kalupi sa tumorom u Ameriku na ispitivanje, kako bi dobila informaciju da li za nju postoji neka vrsta imunoterapije, a svakako sledi i nastavak hemioterapije za koji je Sonji potreban novac.

Pomozimo Sonji, kako bi što pre mogla da se vrati svojoj porodici i svom životu.

- Pomozite da se i ja vratim svom novom životu i društvenim ulogama, i da mogu i ja da nastavim da pomažem drugima, kako sad meni pomažu. Želim da zajedno sa mnom poverujete u moje izlečenje, onda će ta želja imati veću snagu. Hvala vam svima mnogo! - napisala je Sonja na svom Fejsbuk profilu.

Sanja ima i muža i dete, a sa svojom kumom ima i agenciju za organizovanje venčanja, o njoj možete da čujete samo najlepše reči, da je borbena, nasmejena, optimista i što je najbitniji veliki je čovek.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media