LUNA SE PONAŠA KAO DIVA NA SNIMANJU SPOTA! Vikala na Adama, pa pravila FACE!
Luna Đogani, Foto: Printscreen Instagram

HMMM?

LUNA SE PONAŠA KAO DIVA NA SNIMANJU SPOTA! Vikala na Adama, pa pravila FACE!

Nakon izlaska iz Zadruge, Luna Đogani je krenula u izgradnju karijere pevačice. Ona je odmah počela da radi na novim pesmama, a juče je održano snimanje njenog prvog spota.

Objavljeno:

Društvene mreže su se usijale od komentara na račun odevne komninacije koju je izabrala za snimanje spota. Naravno, kao i uve mišljenja su različita od onih koji je podržavaju, do sarkastičnih i podrugljivih komentara.

Adresa ti je pakao ... ? #soon #lunadjo #devetikrug

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Odah je obajvio snimak sa seta, gde se vidi Luna Đogani u trenutku kada je njen frizer sređuje za snimanje. Ono što je nama zapalo za oko je njen nastup van kamera. Naime, telefon joj je zazvonio, a ona je besno i sa grimasom na licu odmahnula i negodovala što joj telefon zvoni. Kada su joj rekli da je zove "tata" ona je rekla da se neko drugi javi, odmahujući rukama kao uobražena diva. h

- Adame, tata je neka se neko javi - naredila je.

foto: Printscreen Instagram

Podsećamo da se ona slično ponašala i u Zadruzi, kada se derala na Adama Đoganija i Lazara Jeremića, jer nisu uvežbali koreografiju onako kako je to ona zamislila, pa je sebi dala pravo da ih vređa i da zbog toga histeriše.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.