OVOJ ŽENI JE SEKA ALEKSIĆ DALA POKLON U VREDNOSTI OD 700 EVRA: Njena priča tera SUZE NA OČI!
Seka Aleksić, Foto: Ana Paunković

SVAKA ČAST ZA SEKU!

OVOJ ŽENI JE SEKA ALEKSIĆ DALA POKLON U VREDNOSTI OD 700 EVRA: Njena priča tera SUZE NA OČI!

Seka Aleksić nedavno je pokrenula nagradnu igru na svom Instagramu kako bi jednoj trudnici priuštila sa uradi prenatalni test koji je inače veoma skup i malo koja trudnica je u mogućnosti da ga sebi priušti.

Objavljeno:

-Pobednica nagradne igre POKLON NIFTY TEST Svetlana

Draga Svetlana, želim ti ispravan NIFTY nalaz, pre svega da tvoja beba bude zdrava i da uživaš u trudničkim danima!- napisala je Seka Aleksić na Instagramu pa objavila zašto je baš nju odabrala.

Priča ove trudnice zaista tera suze na oči.

-Trenutno mi je 16 nedelja trudnoće, a zašto bih baš ja volela da mene izabereš napisaću u nastavku. Prošle godine sam se porodila na carski rez, međutim našem malom dečaku je ustanovljena dijafragmalna hernija, išla sam kod par doktora samo mi je jedna rekla da sumnja na to i da uradim harmony test koji nismo mogli da priuštimo. Sledeća kontrola kod druge doktorke koja mi je rekla da je sve u najboljem redu i da nema potrebe za brigom. Bili smo presrećni, sve spremljeno i samo smo čekali. To je bio naš najsrećniji dan, ali samo na par sati jer nas je i napustio. Želeli bih da to budemo baš mi i da to bude poklon za prvi rođendan za našeg brata koji nas čuva.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.