VOLELA JE SAMO JEDNOG: Suprug joj preminuo pre skoro 30 godina, sudbina im je jedna od NAJTUŽNIJIH BIVŠE JUGE!
Foto: Printscreen

TUŽNO!

VOLELA JE SAMO JEDNOG: Suprug joj preminuo pre skoro 30 godina, sudbina im je jedna od NAJTUŽNIJIH BIVŠE JUGE!

Retka i inspirativna priča!

Objavljeno: 22:03h

Josipa Lisac, legendarna umetnica, muzička regionalna zvezda iz Zagreba oduvek je intrigirala javnost, a njena ljubavna priča jedna je od najlepših, ali i najtužnijih sa prostora bivše Juge.

Naime, Josipa je jedinstvena po tome što je ostala verna svojoj jedinoj ljubavi, Karlu Metikošu.

- Mi smo imali svoj svet. Nas dvoje smo krojili naš svet i ja ga sada naprosto sama pronosim i kroz to prolazim. Borim se, život je borba i traži borce. Lepo je kada neko nosi povjerenje, odanost i lojalnost. Za mene su to sve vrline - rekla je svojevremeno.

Karlo je preminuo 1991. godine, Josipa ga još nije prebolela, i svoju tugu nosi kao znamenje, o kojem govori u svakom pismu, svakoj pesmi i na svakom koncertu.

- Nikada nismo razgovarali onako monstruozno kako ja danas čujem ljude da razgovaraju. Nikada nismo jedno drugome opsovali ili zalupili vratima. Što smo si imali za reći, rekli bismo odmah, nismo ostavljali za kasnije. Sve smo rešavali razgovorom. Kad bi neko od nas bio indisponiran ili pod stresom, drugi bi ga dizao, tako smo se izmenjivali i funkcionisali - piše mu danas Josipa.

Ljudi koji je decenijama prate na muzičkoj sceni za njenu ljubav imaju samo reči hvale, te u komentarima ističu da je prelepo što se u ovom vremenu nije odrekla svojih ubeđenja i ideala.

#josipalisac #music #art #novisad

Објава коју дели Josipa Lisac (@josipa_lisac) дана

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.