DARKO NI PRSTOM NIJE MRDNUO ZA ORGANIZACIJU LORENINOG ROĐENDANA: Dobio pozivnicu a evo šta je radio na dan PROSLAVE
Darko Lazić, Ana Sević, Foto: Prinscreen

KAKAV JE TO OTAC?

DARKO NI PRSTOM NIJE MRDNUO ZA ORGANIZACIJU LORENINOG ROĐENDANA: Dobio pozivnicu a evo šta je radio na dan PROSLAVE

Darko Lazić je šokirao mnoge kada je izjavio da je oduvek maštao da dobije sina i da ga rođenje ćerke Lorene nije toliko obradovalo koliko kada je dobio Alekseja

Objavljeno:

Folker Darko Lazić propustio je da se pojavi na proslavi 5. rođendana ćerke Lorene, a kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, pevač se čak nije ni potrudio da pošalje poklon svojoj naslednici, niti je učestvovao u organizaciji slavlja.

Naime, nakon što je iz porodilišta izveo verenicu Marinu i sina Alekseja, umesto da ode na ćerkin rođendan, Lazić je otputovao na nastup u Cirih. Uprkos tome, to nije sprečilo njegovu bivšu suprugu da svojoj mezimici napravi proslavu za pamćenje.

foto: Sonja Spasić

- Ana je na sebe preuzela organizaciju proslave Loreninog rođendana i nije štedela novac za sve što je njena ćerka tražila. Lorena je izrazila želju da rođendan proslavi u omiljenoj igraonici, sa drugarima iz vrtića, ali i da torta i baloni budu u obliku jednoroga. Takođe, tražila je i da joj mama kupi posebnu haljinu iz rođendan, što je Ana i uradila - kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak pevačici i objašnjava da je Lazić među prvima dobio pozivnicu za proslavu ćerkinog rođendana.

- Danima je Ana planirala svaki detalj proslave, a Darka je uredno obavestila da će Lorenin rođendan, zbog poslovnih obaveza, proslaviti koji dan ranije. Ana i Lorena su mu poslale i pozivnicu za žurku, a Lazić je ćerki obećao da će obavezno doći na njen rođendan. Međutim, desilo se suprotno - kaže naš izvor i dodaje da je Darko umesto na rođendan otišao na nastup u Cirih.

foto: Pritnscreen

- Istog dana kada je Darko izveo verenicu Marinu i sina Alekseja iz porodilišta Ana je slavila Lorenin rođendan u jednoj igraonici. Te večeri Lazić je imao zakazani nastup u Cirihu, ali umesto da je makar samo svratio na Lorenin rođendan, on se jednostavno nije pojavio. Osim toga, Ana je sama organizovala proslavu rođendana, sama je platila iznajmljivanje igraonice, tortu, hranu i piće za mališane, animatore, balone, a njen bivši suprug je nije ni pitao da li joj treba nešto. Nije se čak ni potrudio da pozove ćerku i da joj čestita rođendan, a kamoli da joj pošalje poklon - kaže naš izvor i dodaje:

- Kada je podvukla crtu, Ana je shvatila da je za rođendan mezimice potrošila 3.000 evra, ali kada je videla osmeh na Loreninom licu, srce joj je bilo prepuno i nije žalila novac. Čak se i Anin momak Danijel, sa kojim se zabavlja duže od godinu dana, potrudio, te je malu Lorenu obradovao specijalnim poklonom - kaže na kraju naš izvor.

foto: Printscreen Instagram

Inače, Darko Lazić je šokirao mnoge kada je izjavio da je oduvek maštao da dobije sina i da ga rođenje ćerke Lorene nije toliko obradovalo koliko kada je dobio Alekseja.

- Presrećan sam što sam dobio sina. Želeo sam ga čitavog života i mislim da nema muškarca koji ne želi da ima sina. Takođe, mislim da lažu oni koji kažu da ga ne žele. Naravno, i ćerkica je lepa vest, ali sin je sin. To je nešto posebno. Još sam veoma uzbuđen i ne znam šta bih vam rekao. Lorena se neće naljutiti zato što ona voli decu i jedva čeka da vidi brata, kao što je jedva čekala i da se on rodi - rekao je Lazić nakon što je izveo verenicu Marinu i sina Alekseja iz porodilišta, te stoga i ne čudi što se folker nije pojavio na proslavi ćerkinog rođendana.

Bonus video

STIGLA PRAVA RODA KOD LAZIĆA! Pevač objavio snimak sa Marinom pa nasmejao fanove! NE MOŽE DA DOČEKA da mu se VERENICA PORODI!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.