NEPRIJATAN BOL U VRATU I LEĐIMA? Uverite se u efikasnost OVE stvari i rešite se muke!
Bol u leđima, Foto: Profimedia

rešenje

NEPRIJATAN BOL U VRATU I LEĐIMA? Uverite se u efikasnost OVE stvari i rešite se muke!

Ova inovativna tehnika povećava međupršljenski prostor, oslobađa od pritiska i umanjuje bol

Objavljeno: 09:23h

Problem sa bolom u leđima i zglobovima, problem je s kojim se gotovo svi ljudi suočavaju. Ukoliko vas već neko vreme muče bolovi, pravo je vreme da se uverite u delotvornost i efikasnost vazdušnog dekompresionog sistema. On pomoću vazdušnih komora nežno rasteže trup, umanjujući uticaj gravitacije i pritisak koji izaziva bol. Ova inovativna tehnika povećava međupršljenski prostor, oslobađa od pritiska i umanjuje bol, a ujedno je i jedina terapija za vratnu, kičmeni i regiju donjih leđa, kao i zglobova, koja ne uključuje lekove, a deluje sistemski na organizam.

Ukoliko imate bolove u kičmi i otežano se krećete - pojas sa ojačanjem za lumbalni deo leđa je sjajan predlog za vas. Elastični pojas je dizajniran da nežno drži torzo korisnika pomoću ojačanja za podršku. Pomaže u sledećim slučajevima: da uspostavi stabilnost lumbalnog dela kičme, pomaže u postoperativnnom periodu i služi kao zaštita prilikom obavljanja teških poslova. Njegova cena je 2800 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Pojas sa ojačanjem za lumbalni deo leđa
Pojas sa ojačanjem za lumbalni deo leđa foto: Promo

Princip SpineMAX L8 pojasa za leđa je da drži fiziološku krivinu kičme u pravilnom položaju. Ovaj pojas redukuje pritisak gornjeg dela tela na lumbalni deo. Oslobađa bola usled oštećenih diskova u lumbalnom delu tela. Pojas sa dodatnom potporom sadrži ploču koja može da se skine, ili da se podesi u dva položaja i prilagodi različitim snagama delovanja na lumbalni deo kičme. OVDE možete kupiti pojas, po ceni od 5900 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Pojas za lumbalni deo leđa sa dodatnom potporom
Pojas za lumbalni deo leđa sa dodatnom potporom foto: Promo

Ukoliko vas muče bolovi u kolenima, masažer za kolena je prava stvar za vas! Nova vrsta fizioterapije totalno različita od stare prakse steznika za kolena, ili grejača kolena. Masažer Efikasno ublažava bol u kolenu. Poseduje LED svetlo i terapiju toplotom, ima podesivu temperaturu 40-65C, vibraciona masaža (2 vibratora), odvojive i podesive trake za koleno (2 trake). Preporučuje se osobama koje osećaju bol prilikom penjanja uz stepenice, ili bilo kakvog pokreta kolena, pri velikom bolu u kolenu prilikom vremenskih promena i pri niskom vremenskom pritisku, pri učestalom bolu, ili nelagodi prilikom pomeranja kolena, kao i kada je koleno otečeno, ili ukočeno. Masažer možete OVDE poručiti, po ceni od 7900 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Masažer za kolena
Masažer za kolena foto: Promo

Ukoliko su učestali bolovi u vratu vaš problem kao i mnogima, masažer za vratni deo kičme je preporuka. Masažer predstavlja novu vrstu fizioterapije za vratni deo. On efikasno ublažava bol i relaksira mišiće u vratnom delu. Karakteristike masažera: inteligentni električni impuls, inteligentna vazdušna podizanja (trakcija), magnet, 4 u 1 sinhronizovani kanal komande energetskog polja. Po ceni od 11900 rsd možete OVDE da ga poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Masažer za vratni deo kičme
Masažer za vratni deo kičme foto: Promo

Vratna kragna sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma je laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Karakteristike vratne kragne sa dekompresionim sistemom:

  • Opušta napete mišiće, ukleštene nerve, bol u vratu i glavobolju.
  • Lečenje osteoartritisa i nateklih diskova, ispravljanje vrata i diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom.
  • Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korena nerva i kičmene arterije.

OVDE je možete odmah poručiti, po ceni od 8400 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Kragna za vrat sa dekompresionim sistemom
Kragna za vrat sa dekompresionim sistemom foto: Promo

Vazdušni pojas je američki patentirani uređaj dizajniran da lagano podigne torzo pomoću vertikalnih vazdušnih stubova. On je lagan i jednostavan za upotrebu, nudi visok stepen pokretljivosti i stabilizacije leđa u cilju olakšavanja bola i sprečavanja povreda. Može da se nosi ispod odeće čime omogućuje obavljanje svakodnevnih aktivnosti kao što su vožnja, šetnja i stajanje tokom dužeg vremenskog perioda. Kada se vazdušni pojas nosi između donjeg dela grudnog koša i gornjeg dela bedra (karlični greben), deluje tako što obezbeđuje istezanje, čime smanjuje pritisak u lumbalnom delu kičme. Vertikalne vazdušne komore stvaraju podršku, obezbeđujući smanjenje pritiska u lumbalnom delu kičme i uspešno eliminišući bol koji se zrakasto širi u donjem delu leđa. Povećanje međupršljenskog prostora omogućava da se međupršljenski disk vrati u svoj prirodni položaj. OVDE možete poručiti dupli dekompresioni pojas za leđa, po ceni od 9900 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

Dvostruki pojas
Dvostruki pojas foto: Promo

* Akcijske cene traju, dok traju zalihe. Garancija je godinu dana.

Još fenomenalnih stvari, veoma efikasnih, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Džejla Ramović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.