KOMŠIJA DARKA LAZIĆA OTVORIO DUŠU: Jadna ona Marina, on kao da se u KAFANI RODIO, kuća će mu na DOBOŠ OTIĆI
Darko Lazić, Foto: Printscreen

OTKRIO SVE ŠTO ZNA

KOMŠIJA DARKA LAZIĆA OTVORIO DUŠU: Jadna ona Marina, on kao da se u KAFANI RODIO, kuća će mu na DOBOŠ OTIĆI

Povratnička pesma Darka Lazića naišla je na odličan odziv publike, te je tako "zaradio" preko pet miliona pregleda na YouTube-u za nedelju dana.

Objavljeno: 12.06.2019. 22:30h
  • 34

Ipak, prema ispovesti koju je njegov prvi komšija iz Brestača dao za Scandal, pevač se navodno ne smiruje, te se pribojava za Lazićevu sudbinu.

- Ma nikako da se smiri! Otac i majka mu se pojedoše od brige, a on samo na kafanu i piće misli! Niti vraća dugove, niti se trudi da nešto uštedi! Kuća nova stoji onako nedovršena, a beba samo što se nije rodila! - počeo je priču komšija za spomenuti nedeljnik.

foto: Printscreen

- Vidim da dolaze i neki u besnim kolima, verovatno ga jure za dugove. Jadna ona mala Marina (prim.aut. emotivna partnerka Darka Lazića koja je trenutno u drugom stanju). tako je mlada, a već ima ozbiljne muke. Darko kao da se u kafani rodio, čim otvori oči, juri negde da zasedne. Sve tera po starom, ništa to ne valja. Vidim kako priča da će da se useli u novu kuću, ali čisto sumnjam. On dugove ima, poroka se ne odriče i ne misli na budućnost. Da sve bude gore, i dalje se zadužuje! Ma kao da su mu vrane mozak popile! - dodao je komšija, a potom zaključio:

foto: Sonja Spasić

- Kako je opet krenuo po starom, ta će kuća, plašim se, da ode na doboš za dugove jer njega odavno jure ti kojima duguje!

 

Bonus video

(Espreso.rs/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media