ZNAM S KOJIM POLITIČARIMA JE SANJA BILA ZA PARE: Pavle Jovanović tvrdi da je JASNO KO DAN čime se Stankovićeva bavi
Pavle Jovanović otkrio mnoge tajne, Foto: Printscreen Youtube

izašao iz zadruge, pa opleo

ZNAM S KOJIM POLITIČARIMA JE SANJA BILA ZA PARE: Pavle Jovanović tvrdi da je JASNO KO DAN čime se Stankovićeva bavi

Neki od njih su njegovi prijatelji!

Objavljeno: 11.06.2019. 16:34h
  • 8

Bivši zadrugar Pavle Jovanović po izlasku iz "Zadruge" otvorio je dušu za Rijaliti magazin i iskreno izneo mišljenje o doskorašnjim cimerima.

Otkrio je i neke tajne, šta su ga zadrugari zamolili da prenese njihovim porodicama i prijateljima, te otvoreno govorio o aktuelnim aferama.

Kako si se snašao sada nakon izlaska iz "Zadruge"?

- Odlično. Prvog dana sam se uklopio u spoljni svet i počeo da radim, vratio se svojim obavezama, sve je u principu u redu, nema nikakvih iznenađenja.

Šta je u stvari tačan razlog tvog ulaska u rijaliti?

- Ja sam ušao tamo na nagovor nekoliko novinara i prijatelja. Dosta sam oklevao i nakon toga me je zvala velika šefica i produkcija. Ni tada nisam ušao, nakon dva meseca me zvao prijatelj i rekao mi da mogu dobru lovu da zaradim i da se ispromovišem, jer znam da pevam. Podržali su moju odluku za ulazak i Peđa Medenica, Slađa Alegro, Seka Aleksić i mnogi drugi.

foto: Printscreen

Je l' istina da si Draganinoj drugarici rekao da ulaziš tamo da bi nju podržao?

- Ja sam bio ljut na Draganu jer me nije obavestila da ulazi. Znala je da će joj kopati po životu.

Jeste li vi bili u dobrim odnosima kada je ona ulazila u "Zadrugu"?

- Nismo. Ona i ja smo bili na rođendanu zajedničkog druga i ona je došla sa Edom (njenim bivšim ljubavnikom prim. aut.) i bilo je jasno da od nas nema ništa i nismo komunicirali. Ali svakako to nije bio prvi put da dolazi sa Edom. Bila je i na splavu kod mene sa njim dok joj je muž bio tri separea ispod njihovog.

Je l' to bila ljubav s obzirom na to da si u "Zadruzi" izneo tačne datume svega što vam se desilo?

- Pa bilo je strasti, bilo je zaljubljenosti. U stvari, bilo je svega. Nije potrajalo da bi to preraslo u ljubav, ali da je išlo u tom smeru, jeste.

foto: Printscreen

Jeste li se zbog Eda rastali ili postoji neki drugi razlog?

- Razlog je jedna jedina svađa koju smo imali, a i ona je sitna svađa. Onda me je pozvala i rekla da ipak ne može da se razvede i ostavi muža. Da li se viđala tada s njim ili ne, ne znam, ali mislim da nije jer smo stalno bili zajedno.

Kakvu si reakciju očekivao od Dragane i jesi li želeo da obnovite kontakt?

- Nisam očekivao nikakav kontakt. Mislio sam da mi se neće javiti. Ali tamo se sve promenilo, ona mi je draga jer smo se normalno rastali. Ona jeste meni obećavala decu i porodicu i zbog toga je ispala nekorektna jer je izneverila moja očekivanja.

Šta se desilo napolju sa Ša, jeste li se čuli ili videli?

- Ša mi je pisao kad sam izašao. Zvao me je da zajedno odemo da obiđemo Mikija posle izlaska iz bolnice. Ja sam svakako hteo da odem jer mi je Suzana rekla šta da mu prenesem, a to je da joj je jako teško bez njega i da ga voli. Kao i da joj nije drago zbog snimaka seksa koji su pušteni.

Jesi podržao ili osudio Suzanu za onolike laži u vezi sa seksom sa Mikijem?

- U ljubavi je dozvoljeno da se laže. To je normalno. Ja njihovu ljubav podržavam. Laganje ima opravdanje kad ima ljubavi među ljudima.

Postoji li mogućnost da ti Ša uradi pesmu, pošto od tebe čuh da ste sada super drugari?

- Ko zna da li bi radili jer on radi modernije stvari, a ja bih karijeru gradio u drugom smeru. Karijeru planiram sa nekim drugim ljudima. I pre "Zadruge" su me nagovarali da pevam, ali sada je idealna situacija za to.

Kaješ li se zbog nečega i da li bi nešto promenio da opet uđeš?

- Ne kajem se ni zbog čega, samo bih promenio to da ne verujem ljudima nekim kojima sam verovao.

foto: Printscreen

Video si kada si izašao aferu koja je potresla sve, a to su veze sa prostitucijom Sanje Stanković i Ane Korać?

- Za Anu nisam čuo, a za Sanju sam čuo i to ne od malog broja ljudi. Za Sanju je to jasno kao dan, nemam dokaz, ali da znam, znam. Ona je za pare bila i sa nekim političarima i sportistima, ali o imenima ne želim da pričam jer su neki od njih moji prijatelji i neću da im ugrožavam brak.

Kako komentarišeš Anu i Davida?

- Kad je sve počelo, ja sam rekao Davidu da ustane i raskine sa Aleksandrom Subotić, pa tek onda da se smuva sa Anom. On mi je rekao da je to uradio u emisiji na radiju, ali me je slagao. Ja njega razumem jer sam se ja jednom našao u takvoj situaciji.

Šta misliš o Luni i Marku?

- Apsolutno ih podržavam. Marka sam savetovao da je ne dovodi do nervnih slomova. Mora da je razume, ona je dete. Luna je divna devojka i mnogo dobra duša. Veoma mi je žao što joj se sve desilo i dešava i dalje. Ja sam u dogovoru s Markom postavio Lunu za gazdu. Voleo bih da Luna pobedi.

 

Bonus video

(Espreso.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media