DEVOJČICE ŽELE SILIKONSKE ZADNJICE PO CENU ŽIVOTA! Nakon kliničke smrti zbog operacija, Tamara ŠOKIRANA devojkama!
Tamara Đurić posle ovakvog iskustva skroz promenila životne navike, Foto: Printscreen

nikad više pod nož!

DEVOJČICE ŽELE SILIKONSKE ZADNJICE PO CENU ŽIVOTA! Nakon kliničke smrti zbog operacija, Tamara ŠOKIRANA devojkama!

Starleta očajna što iz njenog primera niko ništa nije naučio!

Objavljeno:

Tamara Đurić gostovala je jutros zajedno sa doktorom Milanom Colićem u jutarnjem programu na televiziji Pink jer je tema bila vezana za estetske operacije, a s obzirom na to da plastična hirurgija nikada nije bila popularnija.

Doktor Colić imao je priliku da sarađuje sa brojnim zvezdama, između ostalog i sa Tamarom, a susreo se i s raznim slučajevima.

foto: Printscreen

Tamari je pomogao kada se našla u teškoj situaciji, a Đurićeva se osvrnula na težak period kada je doživela kliničku smrt zbog silikona.

Podsetimo, Tamara je 2017. godine prošla kroz pakao kada je poželela da koriguje zadnjicu. Đurićeva je tada imala velikih komplikacija kada je na jednoj privatnoj klinici u Beogradu korigovala zadnjicu, pa je usled komplikacija posle operacije bila čak i klinički mrtva.

Vidim da kod mladih nije bitno šta se radi, bitno je samo da se pretera. Devojke uglavnom preteraju u količlini silkona... dimenziji kod grudi, usana. Ja sam u jednom momentu preterala. Preterala sam usnama, to je tada bilo moderno, ja sam ih nakon toga izvadila, kao i grudi, ja sam ih smanjila", rekla je Tamara i dodala koliko se promenila od 2017.

foto: Printscreen

Od mog nemilog događaja, ja sam znatno promenila navike, sada se vodim treningom i zdravim život. Ja sam sa operacijama završila tada", jasna je Đurićeva, a onda je opisala kroz šta je prošla.

Ja sam dobila sepsu pole operacije jer su pomešali dva materijala koja nisu smela da budu zajedno na tom mestu. Silikon je napravio rekaciju i desilo se to. Nakon toga što se meni dogodilo, tek tada je počela pomama za silikonskom zadnjicom. Devojke su želele silikonske zadnjice po cenu života. Apsolutno niko nije ništa naučio na mom primeru", objasnila je Tamara.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.