MILJANA JE NEURAČUNLJIVA, PLAŠIM SE DA ĆE ME UBITI! Zola očajan, Kulićeva nastavlja sa PRETNJAMA, pominje i MAJKU!
Lazar Čolić Zola tvrdi da ga Miljana i dalje uznemirava, Foto: Prinscreen

živi u strahu

MILJANA JE NEURAČUNLJIVA, PLAŠIM SE DA ĆE ME UBITI! Zola očajan, Kulićeva nastavlja sa PRETNJAMA, pominje i MAJKU!

Priča njegovoj majci kako će sahraniti dete, ne ostavlja ih na miru...

Objavljeno:

Nedavno izbačeni zadrugar, Lazar Čolić Zola, već danima proživljava torturu od strane bivše verenice, Miljane Kulić, koja ga uznemirava još od kada su raskinuli, a sada je u strahu i za svoj život.

Naime, odmah po izlasku, Čolić je ispričao za "Rijaliti" da se plaši da će mu Miljana namestiti ubistvo i da ne prestaje da mu šalje preteće poruke preko telefona.

foto: Printscreen

Miljani ni sekunde nisam poželeo ništa loše otkad smo se posvađali i raskinuli, ali da mi je neko rekao da će ona da mi napravi pakao od života, ne bih mu verovao. Ne prestaje da mi šalje preteće poruke, kao da sam joj smrtni neprijatelj. Priča kako hoće da mi namesti ubistvo, pa mi onda pominje majku, da neću da je zateknem živu kod kuće i tako te stvari. Naziva je ku*vom, priča joj da će uskoro da sahrani dete i slično. To su jezive stvari i pretnje! Ona je došla do broja telefona mog menadžera, pa i njega uznemirava, a meni na Instagramu preti svaki dan", rekao je on i dodao:

Njoj se mnogo pogoršalo zdravstveno stanje jer ona ima običaj da prestane da uzima lekove i onda nastaje haos. Terao sam je stalno da uzima lekove i terapiju i ona bi me poslušala na dva, tri dana, a onda bi prestala da uzima i onda kreće pakao. Psihički je u jako lošem stanju i od nje čovek ne zna šta može da očekuje", ispričao je Zola.

On je objasnio da još uvek strepi da ga Miljana ili neko drugi ne sačeka sa pištoljem u rukama jer zna koliko je osvetoljubiva.

foto: Printscreen Instagram

Razumem da je Miljana besna na mene zbog raskida, ali ona ne razmišlja normalno. Imam osećaj da joj ne bi bio problem da nekome plati da me negde sačeka i isprebija ili upuca iz pištolja. Sa njom se ne treba šaliti jer ona nekad gubi kontrolu u nekim postupcima i ne razmišlja o posledicama. Njena majka shvata u kakvom joj je stanju ćerka, pa je pokušala da je urazumi, ali to će teško da joj pođe za rukom jer je Miljana ne sluša", priznao je di-džej a onda otkrio i ovo:

Pored svega, ja joj i dalje želim sve najbolje. Voleo bih da pređe preko svega onoga što smo imali i da krene dalje. Neka nađe nekog dečka koji će da je razume bolje nego ja. Uvek sam se trudio da budem tu za nju i da je razumem, ali ona kao da to nije videla i uvek me je optuživala za svakakve stvari. Sve u svemu, nadam se da će sav ovaj haos što pre da se završi i da će sve da bude u redu na kraju.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.