PRAVA ISTINA O TAJNOM RAČUNU ŠABANA ŠAULIĆA: Porodica otkrila SVE!
Šaban Šaulić, Foto: Damir Dervišagić

glasine kruže

PRAVA ISTINA O TAJNOM RAČUNU ŠABANA ŠAULIĆA: Porodica otkrila SVE!

Pevač je navodno bogate napojnice koje je dobijao, posebno na romskim svadbama, spremao na tajni bankovni račun

Objavljeno:

Šaban Šaulić je sakrio dva miliona evra na računu u Nemačkoj, pisali su mediji poslednjih dana.

Porodica još shrvana tugom, demantuje da je pevač imao tajni račun u Nemačkoj.

- Neka puste nas i mog oca na miru. Nedavno sam rekla sve što sam imala reći - rekla je za medije Šabanova kći Ilda.

Pevač je navodno bogate napojnice koje je dobijao, posebno na romskim svadbama, spremao na tajni bankovni račun. Tako je hteo da osigura kagodnu starost i svojoj porodici bezbrižan život.

Cela regija bruji o tome da je reč o računu koji će Šabanova udovica Gordana moći otvoriti samo uz advokata. Pevaču bliski ljudi tvrde da su to izmišljotine. Uvereni su da ne postoji nikakav skriveni račun, a to je potvrdio i Goran Jovanović, agent koji je brinuo o Šabanovoj karijeri, a sad je svojevrsni “glasnogovornik” porodice.

- Nema veze s istinom. Pa Šaban nije imao nikakav račun, a kamoli skriveni. Plaćanja za gaže i nastupe išli su na račun ženine firme, Gordana mu je bila zastupnik. Pa koliko bi trebalo da zaradi da uspe ‘da sakrije’ dva miliona evra? - rekao je Jovanović za "24 sata".

Dodaje kako je porodici i dalje teško, ali da se trude da žive normalno koliko je to moguće.

- To je bol za celi život i ništa više neće biti isto. Moj tata je bio veliki čovek i otišao je kao legenda. Hvala mu za sve - ispričala je Ilda.

Iako je oduvek bila slaba na oca, u najgorim je trenucima bila čvrsta i stabilna.

- Iako delujem krhko, tragične trenutke znam snažno da prebrodim. Bila sam jaka i za mamu i za sestru Sanelu i za brata Mihajla. Ne znam odakle to izlazi, posebno što sam bila tatina mezimica - rekla je Ilda.

Ilda Šaulić
Ilda Šaulić foto: Vladimir Sporčić

Četiri meseca nakon tragične pogibije kaže da je sad pomalo i plaši stabilnost i snaga koju je imala u najgorim trenucima. Tragedija je najviše pogodila njenu majku Gordanu.

- Ona je 45 godina vodila njegov život i karijeru. Još sve teško podnosi. Kad je s nama, dobro se drži. Mi smo tu za nju - rekla je pjevačica.

Opisala je i svoj poslednji razgovor s ocem kad se spremao za put u Nemačku. Poginuo je tamo, u blizini Bilefelda u automobilskoj nesreći.

- Bila sam u studiju i spremala novu pesmu. Inače, nisam ga obaveštavala šta snimam, ali taj dan sam poželela da ga nazvovem. Javio se i bio je odlično raspoložen. Rekla sam mu neka upali kameru jer ga nisam dugo videla. Hvala Bogu da sam uhvatila taj trenutak - rekla je Šabanova kći.

Raznim spekulacijama ne žele se baviti, traže samo mir.

- Sve ide svojim tokom, nema problema ni skrivenih računa. Šaban je bio ljudina koji je želeo da se bavi samo muzikom i samo je o tome razmišljao. Njemu bi se samo rekla kad ima nastup i gde, a on bi to odradio. Nije se zamarao računima, a nije mu bilo ni do kartica - kaže Jovanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.