POPARINA BEBA ZAVRŠILA U RIJALITIJU: Svima se ZGADILA zbog jednog ČINA, a kad je napuštala šou NIJE IMALA za taksi!
Nikada se nije probila do zvezda, Foto: Printscreen

više nikom nije simpatična

POPARINA BEBA ZAVRŠILA U RIJALITIJU: Svima se ZGADILA zbog jednog ČINA, a kad je napuštala šou NIJE IMALA za taksi!

Gordana Bjelica ima ćerku koju je dobila vanbračno, o njenom ocu ne sme ni da zucne

Objavljeno:

Glumicu Gordanu Bjelicu su nakon "Srećnih ljudi" gledaoci imali priliku da gledaju i u serijama "Bolji život" gde je glumila prostitutku, "Gore dole" gde je takođe glumila sekretaricu, ali i "Porodičnom blagu" kao Leninu majku.

Bjelica se, inače, povukla iz glume nakon 2000-ih, a ponovo se oprobala na malim ekranima u seriji "Seljaci".

Bez obzira na angažmane, nikada se nije sasvim probila do zvezda.

Ova glumica je 2013. godine bila učesnica rijalitija "Farma". Mnogima nije bila simpatična tamo jer se ljubila sa pokojnim Ekremom Jevrićem i Erom Ojdanićem, a nakon izlaska iz rijalitija nije imala novac za taksi da se vrati kući.

Inače, Gordana ima ćerku Teodoru, koju je odgajala sama.

U medijima se ranije, u nekoliko navrata, pisalo da je otac Gordanine ćerke poznati novinar, ratni izveštač, da je preko suda zatražila dokazivanje očinstva i da se zbog toga suočila sa problemima, pa je prestala da u medijima pominje njegovo ime i prezime.

Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor na tu temu kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo", ispričala je svojevremeno Gordana.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.