LAZIĆ POSVETIO PESMU MAJCI, A PEVA O BIVŠOJ ŽENI: Šta će NA OVO da mu kaže Marina koja samo što mu nije RODILA SINA
Marina i Darko uskoro treba da postanu roditelji jednog dečaka, Foto: Printscreen Instagram

potpuno autobiografska

LAZIĆ POSVETIO PESMU MAJCI, A PEVA O BIVŠOJ ŽENI: Šta će NA OVO da mu kaže Marina koja samo što mu nije RODILA SINA

Darko peva da za njegovu tugu nema leka!

Objavljeno: 18:07h

Darko Lazić izbacio je novu, dugo najavljivanu, pesmu "Majko" koju po svemu sudeći nije posvetio samo majci, već i bivšoj ženi.

Naime, reči pesme u mnogome podsećaju na nedavna dešavanja u njegovom životu, a kako su mediji često navodili da se njegova majka uvek protivila njegovoj vezi s Anom Sević, a ni tokom njihovog braka nije bilo ništa bolje, on joj u pesmi priznaje da je bila u pravu, te da ga je svaka njena suza stigla.

foto: Printscreen Youtube

Folk pevač je i spot za ovu autobiografsku pesmu uradio s elementima iz stvarnog života jer se u njemu smenjuju slike saobraćajne nesreće, koju je nedavno preživeo, a mnogi su primetili da devojka u spotu u pojedinim kadrovima podseća na Sevićku.

foto: Printscreen Youtube

On na kraju priznaje i da "za njegovu tugu nema leka, jer je ona kraj drugog čoveka" što se takođe podudara sa stvarnošću, s obzirom na to da je njegova bivša draga srećna pored crnogorskog biznismena Danijela Nedeljkovića.

foto: Printscreen Youtube

Tekst nove pesme Darka Lazića "Majko"

Opet sam sinoć tebe sanjao majko Opet sam sinoć kao dete plako Ne idi sine njoj ne idi ženi toj Još pamtim reči što si govorila Ne idi sine njoj ona ti ruši dom Da sam te barem poslušao ja Stigla me je majko svaka suza tvoja Ona više nije, nije ljubav moja Za ovu tugu nema, nema leka Jer ona je majko kraj drugog čoveka

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.