NJEN SNIMAK PADANJA U NESVEST JE OBIŠAO SVET! Bila je poslanica, savetnica MINISTRA RADA, sada je opet na FUNKCIJI!
Sanji Nikolić se slošilo i samo se srušila u programu uživo, Foto: Printscreen Youtube

završila u smešnim klipovima!

NJEN SNIMAK PADANJA U NESVEST JE OBIŠAO SVET! Bila je poslanica, savetnica MINISTRA RADA, sada je opet na FUNKCIJI!

Voditeljka informative na TV Pink pre dve decenije imala je nezgodu, po kojoj je do današnjeg dana svi pamte

Objavljeno:

Voditeljka kratke crne kose, Sanja Nikolić pala je u nesvest tokom informativne emisije koja je išla uživo u programu na televiziji "Pink" još 2000. godine i po tom događaju ostala je upamćena do današnjeg dana.

O Sanjinom padu Srbija govori šaljivo iako njoj tada apsolutno nije bilo do zbijanja šala jer joj se slošilo, a kad je pala i deo scenografije je pao preko nje.

foto: Printscreen

Na sreću nije bilo većih posledica.

Taj čuveni pad je bio na samom početku 2.000. Sada kad ga vidim, nasmejem se posebno kad je u smešnim video klipovima. Televizija je živ program i dešavaju se nepredviđene stvari iako nisu poželjne. Eto, meni se desilo da se onesvestim po čemu su me zapamtili. Sreća, pa su stasale nove generacije i malo njih zna da sam ja u pitanju i ako vide snimak", ispričala je Sanja za medije.

foto: Printscreen

S televizije, Sanja je otišla pravo u Skupštinu da radi kao narodni poslanik. Na novom poslu ostala je dve i po godine, što je takođe bio javni poziv, a do skupštinske fotelje došla je preko novinarskog angažmana.

Tri i po godine sam izveštavala iz skupštine, tako da znam kako je biti ispred i iza kamere u tzv. poslaničkoj klupi. Lakše je svakako biti novinar, a i to je posao koji vuče - jednom novinar uvek novinar", tvrdi Sanja.

foto: Printscreen

Po završetku poslaničkog mandata, Sanja je bila savetnik ministra rada, a nakon toga uhljebljenje je pronašla u sekretarijatu za migracije, što smatra privremenim pozivom.

Svaki posao ima mane i prednosti. Novinarstvo je drugačije od drugih zanimanja i uđe ti pod kožu koliko god nekada bilo teško. Prepoznajem šta ima mesa i to me vuče. Volim televiziju i kameru jer tu pronalazim i kreativnost koju moja ličnost izuzetno podržava", otkrila je Sanja.

Pogledajte snimak po kome je ostala upamćena:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.