ONA JE OBORILA INTERNET SA IZJAVOM KISNULA MI GLOOOVA! Smejala joj se cela zemlja, a sada je opasna riba! (FOTO)
Melisa Salihovic, Foto: Printscreen

hit

ONA JE OBORILA INTERNET SA IZJAVOM KISNULA MI GLOOOVA! Smejala joj se cela zemlja, a sada je opasna riba! (FOTO)

Samo zbog lapsusa u rečenici “kisnula mi glova, ljudi”, koju je drhtavim glasom izgovorila pred TV kamerom, učenica iz Banovića Melisa Salihović našla se na meti raznih komentara na internetu

Objavljeno:

Bila je nezapažena i nepoznata javnosti, a onda je Melisa Salihović postala internet fenomen. Sve je krenulo od Jutjuba na koji je nepoznata osoba postavila TV izveštaj o prekinutoj ekskurziji učenika iz Banovića.

Za kratko vreme stvorila se armija nepoznatih osoba koji nepoznatoj devojci šalju stotine svakojakih šala i komentara, poruka sa podsmehom i uvredama, u istom tonu smišljaju i pesme, a postavili su i montažu na kojoj je devojka iz Banovića s kišobranom.

O svemu što joj se zbivalo iza leđa, Melisa Salihović čula je od drugih i za Nezavisne tada dala i komentar:

- Imam kompjuter, ali nemam internet. Sve što se piše po internetu ponekad pogledam kod drugih, uglavnom, sve mi prepriča moj momak. Ne znam ko je na Jutjub stavio prilog, to se može saznati, ali mene ne zanima - priča Melisa.

Ona je nastavila da živi svoj život daleko od drugih, ali se čudi euforiji koja se podigla oko nje i pita se šta je uopšte smešno u onome što je izjavila za televiziju.

- Ne razumem reakciju tih ljudi. Oni ne znaju šta se desilo, a ružno pričaju i ismejavaju me. To su komentari zlobnih ljudi. Kakav je moral čoveka koji se smeje tuđoj nevolji, kad se to može svakome desiti. U Banovićima to niko ne komentariše. Ja se ne stidim onoga što sam rekla, nije moja sramota što sam pokisla, već onih koji su nam dali loš autobus.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.