NEVOLJE U RAJU: Prijovićka progovorila o BRAKU sa Filipom, pa priznala zbog čega se SVAĐAJU! Mi smo raskidali...
Aleksandra Prijović porodila se 6. marta i na svet donela sina Aleksandra., Foto: Vladimir Sporčić

nije idealno

NEVOLJE U RAJU: Prijovićka progovorila o BRAKU sa Filipom, pa priznala zbog čega se SVAĐAJU! Mi smo raskidali...

On joj je najveća podrška

Objavljeno:

Aleksandra Prijović porodila se 6. marta i na svet donela sina Aleksandra. Pevačica je posle nekoliko meseci pauze rešila da se polako vrati poslovnim obavezama.

Njen suprug Filip Živojinović je i te kako podržava u svemu, ali i dosta pomaže oko bebe, pa samim tim, ona za njega ima samo reči hvale. Prijovićka je otkrila da se nikada nije posvađala sa mužem, ali da se neretko raspravljaju oko sitnica.

foto: Prinscreen

- Veliku podršku imam od njega. Da sam mogla da napišem kakvog bih želela, njega ne bih mogla. Ja nikada nisam čula nijednu lošu reč za njega. Svi ga hvale. On je pravi prijatelj, toliko dobar... On je meni sve. Mi smo raskidali po pisanju novinara, a nikada nismo zapravo raskinuli. Nikad se nismo posvađali. Možemo da se raspravljamo, ja sam recimo na ishrani zbog bebe i kilaže, a on uzme moju omiljenu čokoladu, ja jedem neko meso, salatu, više mi muka, a on uzme palačinku. Ili dođe u krevet i donese nešto slatko i ja poludim - ispričala je Aleksandra kroz smeh. - priznala je Prija gostujući u jednoj emisiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.